LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Alepou

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. ALEPOU   На картата
Цена  
975 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
924 м²

Площ на парцела:
4000 м²

Спални:
12

Референтен номер:
ARR 96579-RR4026
Инфо пакет

Отопление
Камина

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Камина

Определението на върха на хълма се отнася за този имот на три прикрепени вили, разположени точно в сърцето на острова на парцел от 4000 квадратни метра, предлагащ уединение с гледка към гората и птичи звуци и само на крачка от оживения крайградски живот като Корфу градът е на разстояние от 4 километра. Достъпът до необходимото е удобен за пешеходно разстояние (пекарна, бензиностанция, месарница, рибен пазар, детска градина, разпалена градина, хранителен магазин, фризьорски салони и изобилие от удобства)
Структурата от 924 квадратни метра от сградата е направена в най-високия стандарт, предлагайки дванадесет спални и може да се използва като голяма резиденция с мазето, което ги свързва всички заедно. Алтернативно могат да бъдат разделени на три вили на самообслужване с по три спални от всяка страна, отделно В от средната част, предлагаща четири спални. Всички те са оборудвани с алуминиеви прозорци с двоен стъклопакет, климатик, алармена система и камера за наблюдение.
Голямата околна площ е оградена с тухлена стена наоколо и електрическа порта. Двуетажна градина е готова да приеме плувен басейн според вашите нужди и нужди.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти