LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Вилa за продажба в с. Agni

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ CORFU / С. AGNI   На картата
Цена  
1 350 000
Тип:
Вилa

Обща площ:
149 м²

Спални:
3

Референтен номер:
ARR 96604-RR1051
Инфо пакет

Отопление
Камина

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Камина

Разположена на хълм, с изглед към Йонийско море, тази луксозна каменна вила обхваща всички аспекти на гръцката красота .... Тя е с размер 149m? и е разположена върху парцел от 1.577m?.
Излезте в градината: затворете очи и усетете лекия бриз, носещ аромата на цветя. Отворете очи и остъклете безкрайното синьо ... Добре дошли в личното ви отстъпление ....
Градината с цветните цветя, уютните зони за сядане и безкрайният басейн осигуряват безценен усет или спокойствие. В зоните за хранене и седене в комбинация с безкрайния басейн правят външното пространство толкова специално; дървена палуба, плаваща в небето над морето, фоайе, покрито с пергола от зеленина, покрит хол в зоната на басейна и трапезария в лявата част на вилата, придружена от малко езерце с водопад.
Вилата изплува от тази приказна природа. Луксозен и стилен предлага всички съвременни удобства. Състои се от 3 спални, всяка със собствена баня (1 основна спалня с джакузи), просторен хол, напълно оборудвана кухня и тоалетна. Вилата разполага с независимо централно отопление, бойлер и климатик, камина, кабелна телевизия, интернет, телефон и телевизор във всички стаи, двойни стъклени прозорци и дървени капаци. Има и място за паркиране.
Летището, пристанището и град Корфу, с добре известния със своята красота и история стар град, са на около 26 км.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти