Парцел с вила до двореца в Евксиноград

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / ЕВКСИНОГРАД   На картата
Цена  
120 000
128 €/м²
Тип:
Къща, Парцел за инвестиция

Обща площ:
936 м²

Етаж:
1

Спални:
1

Бани:
1

Референтен номер:
VAR-VRN 1887
Инфо пакет

Състояние
средно

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Разстояния
15 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 15 км

LUXIMMO предлага за закупуване, парцел с площ от 514 кв. м., върху която е изградена едноетажна постройка тип вила с площ от 45 кв. м., в добро състояние и подходяща за обитаване с цел отдих от натоварената работна седмица или просто за почивка през летния сезон заради близостта до морето.

Местонахождението на този имот е изключително удобно и лесно достъпно по асфалтиран широк път, само на метри от панорамния булевард водещ до центъра на Варна. Районът, в който се намира имота, се характеризира като вилна зона с красиво естествено озеленяване, чист въздух, спокойствие и тишина.

В непосредствена близост е разположен Двореца и бивша резиденция „Евксиноград”, а околността е наситена със забележителни вили и фамилни къщи собственост на хора над средната класа в обществото.

Локацията на този имот е атрактивна не само заради факта, че е на разстояние не повече от 5 минути път с автомобил до центъра на Варна, но и заради това, че за същото време можете да посетите и курортния комплекс „Св. Св. Константин и Елена”, а след още 5 минути е разположен и друг известен комплекс - Златни Пясъци.

Допустимите стойности на разрешението за строеж, за тези които имат интерес да построят по-голяма сграда на тази земя, позволяват до 40% плътност на застрояване на два етажа, което би могло да оформи сграда с обща площ 400 кв. м. с двор от около 300 кв. м., където биха могли да се разположат, басейн, веранда, барбекю зона или просто голяма цветна градина.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

ПЪРВА
ЛИНИЯ
Парцел в регулация
гр. Бяла
Варненска област, България

Площ: 9976 м²

Цена  2 395 000
Парцел за инвестиция
гр. Варна / кв. м-т Боровец - север
Варненска област, България

Площ: 4578 м²

Цена по договаряне
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Инвестиционен проект
с. Шкорпиловци
Варненска област, България

Площ: 22500 м²Площ на парцела: 8081 м² Спални: 213

Цена  1 650 000
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти