Бизнес сграда "Охрид"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ВАРНА / ГР. ВАРНА / КВ. ЖП ГАРА / ДО ЖП ГАРАТА   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Офис, Бизнес, Търговски имот

Обща площ:
618 м²

Етаж:
0/6

Референтен номер:
VAR-VRN 3117
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Климатици

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
5 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 5 км
Строителство
  • Тухла
Отопление
  • Климатици
Климатизация
  • Климатици инверторни

Предлагаме офис сграда за продажба в град Варна.

Сградата е построена в периода 2002-2003 г. В съседство е с много банки, застрахователни и други финансови институции, в т.нар. “Варненско сити” и има разгърната застроена площ от 617.50 кв.м. Сградата е на шест етажа, със сутерен. Въведена е в експлоатация юни 2003 г.

В сутерена е разположен банков трезор /изпълнен съгласно изискванията на БНБ, който може да се ползва и за обществен трезор/. Това е едно изключително предимство на предлаганата сграда, тъй като в близост няма друга такава, която да предлага подобна услуга, а именно, ползване на банкови сейфове от фирми и граждани. Тук има също фоайе, охрана и информация, машинно помещение и склад, а също така е разположен инсталационен коридор, отделен от трезора със стоманобетонен зид.

На първия етаж е разположено приемно фоайе /с възможност за лоби-бар или офиси/. Подът е с гранитогрес, а стените и тавана са с гипсофазер и латекс. Вторият, третият, четвъртият, петият и шестият етажи са помещения за офиси, пред които е разположено фоайе със стълбищна клетка, асансьор и тоалетна. Подът на последните, а също и на трезора е от ламинат. Стените и таваните са от гипсофазер и латекс. На последния шести етаж, както и във фоайето, има техническа възможност и може да се оформят лоби-бар, бар-сладкарница или ведомствено барче /по желае на новия собственик/.

Дограмата е пластмасова, двуцветна, като на стълбищната клетка е монтирана пред конструкцията.

Цялата сграда е климатизирана с климатици “TADIRAN”. Необходимостта от топла вода се осигурява посредством бойлери, монтирани в сервизните помещения на всеки етаж. Разработката на вътрешните ел.инсталации включва осветителна, заземителна, сигнално-охранителна, пожаро-известителна и телефонна инсталация.

РЕЗЕРВАЦИЯ НА ИМОТ

Имотът може да бъде резервиран веднага с депозит от € 2000, платим в брой, с кредитна карта или по банков път. С платения депозит имотът ще бъде резервиран за периода от 14 дни, след което следва купувачът да подпише предварителен договор.

Комисионната, която се заплаща на агенцията е в размер на 3% от покупната цена (но не по-малко от 500 Евро) и е дължима при подписване на предварителния договор за покупко-продажба.


Местоположение

Контакти

Актуални сходни предложения

Офис
гр. Варна / кв. Център
Варненска област, България

Площ: 398 м² Етажност: 3 Етаж: 1

Цена при запитване
Офис
гр. Варна / кв. Спортна зала
Варненска област, България

Площ: 204.77 м² Етажност: 9 Етаж: 4

Цена  516 600
Офис
гр. Варна / кв. Център
Варненска област, България

Площ: 396 м² Етажност: 3 Етаж: 2

Цена при запитване
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти