LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Поземлен имот с лице на ул. "Околовръстен път"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ДРАГАЛЕВЦИ   На картата
Цена  
1 904 000
250 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция

Обща площ:
7616 м²

Площ на парцела:
7616 м²

Референтен номер:
Sve-108972
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към планината

Равен парцел на изключително комуникативно място на ул. "Околовръстен път"-юг, в частта между кв. Драгалевци и кв. Бояна. Имотът е с лице на асвалтирана улица. Достъпът до столицата е лесен и бърз. Основните пътни артерии са ул. „Околовръстен път”, бул.„Черни връх”и бул. „България”.

Имотът попада в устройствена зона за обществено-обслужващи дейности, което разрешава 40 % от построеното РЗП да е жилищно строителство, а 60 % за други дейности. Характеризира се със следните параметри:
• Площ: 7616 кв.м
• Съставен от четири имота с обща Г-образна форма
• Лице на локално асвалтирано платно


Разположен в полите на Витоша, само на 10 км от центъра на столицата, парцелът предоставя отлични условия за инвестиции. Подходящ е за изграждане на бизнес сграда, сграда със смесено предназначение, складова база и други.


Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти