Офис под наем в гр. София

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЗОНА Б-18   На картата
Цена  
НАЕМ 3 780/МЕСЕЦ
Тип:
Офис

Обща площ:
360 м²

Етаж:
3 - 5

Бани:
3

Референтен номер:
Sve R10
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
14 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 14 км

Бизнес Център „Опълченска” е модерна офис сграда с атрактивен дизайн, която се намира в самия център на София, в близост до Mall Of Sofia.

Районът е атрактивен поради близостта на някои от основните булеварди – бул. „Александър Стамболийски”, булевард „Тодор Александров” и булевард „Сливница”. Местоположението осигурява лесен достъп до повечето точки на центъра, както и до останалите райони на града. В близост са разположени едни от най-представителните офис сгради на булевард „Тодор Александров” и офиси на реномирани банки. За удобство на посетители и служители в района има множество спирки на градски транспорт, както и метростанция.

Сградата е разположена на самата улица „Опълченска” и впечатлява с разчупен архитектурен дизайн. Разрешение за ползване има от 2008г. На приземното ниво и на първи етаж са разположени банков салон и магазини. От трети до седми етаж се намират офисите, като са разпределени по един офис на етаж. Бизнес центърът разполага с 24-часова жива охрана с видеонаблюдение. Общите части са покрити с полиран гранит. Асансьорът е електрически с озвучаване. Едно от големите удобства на сградата е подземният паркинг с ограничен достъп.

Предлагат се под наем офисите на трети, четвърти и пети етаж, които имат идентично разпределение. Входът на всеки офис е директно от асансьора, където се намира приемна или рецепция. Обособени са отделни помещения, като шест от тях са предназначени за кабинети и две за конферентни зали. На всеки етаж има помещение за сървър, кухненски бокс, и три санитарни възела. Има две тераси – голяма и малка. Офисите са с окачени тавани с вградено осветление и двоен под, където е разположено окабеляване за интернет връзка и телефон. Настилките в самите кабинети и зали са от специален мокет, а в рецепцията, бокса и коридорите – гранитогрес. Баните и санитарните възли са оборудвани с италианска санитария. Отоплението и вентилацията са осигурени чрез централна климатична и вентилационна система.

Има свободни паркоместа за наем от 100 EUR/месец.

Освен с модерната си визия, Бизнес Център „Опълченска” е атрактивен и с функционалното разпределение и удобствата, които предлага на своите наематели.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

под наем
Офис
гр. София / кв. Център
Софийска област, България

Площ: 80 м² Етажност: 4 Етаж: 4

Наем  150 /нощ
под наем
Офис
гр. София / кв. Лозенец
Софийска област, България

Площ: 630 м² Етажност: 6 Етаж: 1

Наем  8 200  7 000 /месец (без ДДС)
под наем
Офис
гр. София / кв. Лозенец
Софийска област, България

Площ: 200 м² Спални: 3 Етажност: 5 Етаж: 4

Наем  1 750 /месец
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти