Офис под наем в гр. София

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ГЕО МИЛЕВ   На картата
Цена  
НАЕМ 475/МЕСЕЦ
Тип:
Офис

Обща площ:
105 м²

Етаж:
5/5

Бани:
1

Референтен номер:
Sve R 6
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
7 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 7 км

Една впечатляваща офис сграда със съвременни удобства и контролиран достъп.

Сградата се намира на един от основните бизнес булеварди в София – бул. „Ситняково”. Достъпът до повечето точки на града е улеснен благодарение на връзката с главни пътни артерии като бул. „Цариградско шосе”, бул. „Ботевградско шосе”, ул. „Шипченски проход” и ул. „Гео Милев”. За повече удобство в близост има разположени спирки на градски транспорт. В района се намират множество административни сгради, посолството на Република Румъния и сградата на Министерство на Външните Работи.

Удобствата, които предлага сградата, са характерни за повечето модерни бизнес центрове. Разрешение за ползване има от 2006 година. Луксозните общи части от полиран гранит създават усещане за комфорт още при влизането в сградата. Сигурността е решена чрез 24-часова жива охрана и видеонаблюдение. Достъпът е контролиран чрез магнитни карти, включително и на нивото на подземните паркоместа. Специално назначен за целта персонал се грижи за блясъка на общите части.

Самият офис се намира на последния етаж на сградата и има тристранно изложение – изток, запад и юг. Множеството прозорци, включително и тези на тавана внасят обилна светлина над работните места. Разпределението е тип „отворено офис пространство” като има обособен кабинет за мениджъра. Офисът разполага с малък кухненски бокс, собствен санитарен възел и тераса. Покритията са от гранитогрес и латекс, а банята е на теракот и фаянс, с поставена санитария. Отоплението и вентилацията в офиса се извършават чрез 6 броя чилъри.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

под наем
Офис
гр. София / кв. Младост 1
Софийска област, България

Площ: 38 м² Етажност: 6 Етаж: 3

Наем  698 /месец (без ДДС)
под наем
Офис
гр. София / кв. Бояна
Софийска област, България

Площ: 85 м²Площ на парцела: 200 м² Етажност: 3 Етаж: 3

Наем  550 /месец
под наем
Офис
гр. София / кв. Център
Софийска област, България

Площ: 80 м² Етажност: 4 Етаж: 4

Наем  150 /нощ
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти