LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
акт 16

Панорамен етаж в бизнес сграда

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ХАДЖИ ДИМИТЪР   На картата
Цена  
869 500 (без ДДС)
1 200 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
724.66 м²

Етажност:
12

Етаж:
10

Стаи:
15

Асансьор:
да

Референтен номер:
Sve-119310
Инфо пакет

Отопление
Парно на ток

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Отопление
  • Парно на ток

Етаж от бизнес сграда, намираща се в кв. "Хаджи Димитър", в близост до метростанция. Кварталът е спокоен с удобни пътни и транспортни връзки до центъра, и летището на София, което е на 7 км от сградата.

Офисът отговаря на изискванията за съвременна, удобна и високотехнологична среда на работа. Офис площите се характеризират с високо ниво на естествена светлина. Проектирани са така, че да предоставят гъвкавост и архитектурно могат да бъдат оформени според функционалните характеристики на бизнеса .

Разпределението на етажа е умело планирано, включващо два входа със съответни фоайета, санитарни помещения и тераса за отдих. Освен това, има възможност за преграждане и разпределение на пространствата, за да се отговори на конкретните изисквания на бизнеса.

Сградата предлага и допълнителни удобства като подземен паркинг, системи за контрол на достъпа, четири асансьора и сигнализация за пожарна безопасност.

Имотът се намира в комуникативен район в близост до Фантастико. За минути се стига до метростанцията.
Поради близостта си до важни централни точки от града, кварталът е предпочитан за развитие на бизнес дейности.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти