LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Офис под наем до метростанция в кв. Младост 2

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. МЛАДОСТ 2 / ДО МЕТРОСТАНЦИЯ "АЛ.МАЛИНОВ"   На картата
Цена  
НАЕМ 1 400/МЕСЕЦ
Тип:
Офис

Обща площ:
218 м²

Етажност:
4

Етаж:
2

Стаи:
4

Асансьор:
да

Референтен номер:
Kbs 110178
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния
9 км 12 км 200 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 9 км
  • Летище Sofia (SOF): 12 км
  • Магазин за хранителни стоки: 200 м
  • Спирка: 400 м
  • Болница: 1 км
  • Училище: 1 км
Строителство
  • Тухла

Представяме ви просторен многофункционален офис под наем в отлично поддържана сграда на метри от метростанция "Ал. Малинов".

На обща площ от 218 кв. м. са обособени 5 отделни помещения с пряка, дневна светлина. Височината на таваните е 3.10 м. и позволява различен и много разнороден вид дейности.

Помещението е подходящо за офис, учебен център, търговско представителство или спортен център. Офисът е част от търговски център на изключително комуникативна локация, до метростанция и спирка на градски транспорт в столичния кв. Младост 2.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти