LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Филип Беличенов

Консултант, Офис Източни, София

Информация за контакт

За да си успешен, трябва да се отличаваш от другите!

Филип Беличенов се присъединява към екипа на Luximmo Finest Estates през 2019 година. Той получава висшето си образование в Техническия университет със специалност Оръжеен инженер. Владее испански език на отлично ниво, английски и сръбски на добро ниво и има базови познания по руски.

Филип има изключително богат опит както в консултантската дейност и директните продажби, така и в развиването на собствен бизнес. Част от сферите, в които е работил, включват туризъм, финанси и застрахователна дейност, докато не открива своето истинско призвание в недвижимите имоти.

Има изразено отношение към бизнеса и продажбите както и познания в мрежовия маркетинг и редица международни афилиейт програми.

Клиентите на Luximmo Finest Estates му се доверяват заради личното му отношение и ангажираност към техните потребности. В личните си принципи той държи на безпогрешно изградената си система на работа.

Свободното си време посвещава на интересите си, свързани с луксозни стоки, върхови технологии, бизнес и предприемачество, наука, филми, лайфстайл и рок музика.

Награди и отличия

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти