LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Просторен офис в сграда клас "А" до болница Токуда

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ХЛАДИЛНИКА   На картата
Цена  
539 675 (без ДДС)
2 500 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
215.87 м² (чиста площ: 161.87 м² плюс общи части: 54 м²) Арх. планове

Етажност:
5

Етаж:
1

Асансьор:
да

Паркоместа на закрито:
2

Референтен номер:
SOF 98805
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Термопомпа

Обзавеждане
Необзаведен

Вътрешни стени
Вътрешна изолация

Разстояния
4 км 16 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 4 км
  • Летище Sofia (SOF): 16 км
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към парк
Отопление
  • Термопомпа
Климатизация
  • Климатизация

Представяме офис за продажба, разположен на 1-ви етаж в бизнес сграда клас "А". Новопостроената модерна офис сграда е с изключителна локация, в близост до метростанция, болница Токуда и Борисова градина.

Разполага с представителна рецепция и входно емпоре с височина близо 8 м, стоманобетонна конструкция с антиземетръсни показатели, на последния етаж се оформя покривна тераса 170 кв.м, от която се разкриват панорамни гледки към центъра на София и към планина Витоша.

Имотът е с чиста площ 161 кв.м и има следното разпределение: работно помещение, кабинет, заседателна зала, техническо помещение, 2 тоалетни, кухненски кът.

Достъпът към подземния паркинг е посредством висок клас автомобилен асансьор, позволяващ водачът да се намира в автомобила си, докато се движи.
Пътнически асансьор за 8 човека - Орона, автономна отоплителна и охладителна система за всеки етаж посредством термопомпа, всеки офис се издава с високотехнологична инсталация 6-а категория и двоен под, противопожарно известяване, СОТ и видеонаблюдение.

Общите части на сградата ще бъдат напълно завършени с подови настилки от висококачествен гранитогрес с големи размери на плочите, парапети в изпълнение от метал и стъкло в стълбищните клетки, изградено осветление, пожароизвестяване и СОТ. Санитарните възли, както и коридорите на офисите се издават на шпакловка и замазка. Довършителните работи могат да бъдат изпълнени съгласно интериорен проект на клиента.

Има възможност за закупуване на единично паркомясто на цена 30000 евро без ДДС или двойно паркомясто на цена 50000 евро без ДДС.

Посочената цена е без ДДС.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.37 MB)

 Изтегли план  1

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 0.37 MB)

 Изтегли план  1