Само за частни лица!

Офис в сграда клас А на бул. Черни връх

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. КРЪСТОВА ВАДА   На картата
Цена  
НАЕМ 2 960/МЕСЕЦ (без ДДС)
Тип:
Офис

Обща площ:
296 м²

Етажност:
4

Етаж:
3

Бани:
2

Асансьор:
да

Паркоместа на открито:
3

Референтен номер:
Sve-78766
Инфо пакет

Отопление
Климатици / Локално парно

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Високи тавани (над 2.85 м)

Подове
Подове с паркет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към града
Строителство
 • Високи тавани (над 2.85 м)
Отопление
 • Климатици
 • Локално парно
Климатизация
 • Климатизация
 • Централна климатизация

Просторен офис под наем, намираща се на бул. Черни връх. Имотът е разположен в сграда, клас А с разрешение за ползване от 2007 г. Разположен в район с удобни транспортни връзки и комуникативните бул. Черни връх и Околовръстен път, който осигуряват бърз и удобен достъп, както до централните части на столицата, така и до периферията. В близост се намира МОЛ Парадайс и множество офиси в сферата на услугите.

Отоплението се осъществява посредством локална климатизация, фенкойл и чилъри.

Офис помещението е самостоятелно, разположено на трети етаж в сграда клас А, на общо четири етажа. Разполага със всички изложения – изток/запад/север/юг. Завършено е със следните високачествени материали:

 • Под – паркет от висок клас подходящ за търговски помещения;
 • Стени – тапети и латекс;
 • Дограма – висок клас алуминиева дограма с термомост;
Застроената площ на имота е 380 кв.м, като разпределението е следното:
 • Офис помещението е самостоятелно на 3-ти етаж от сграда и е разположено на 260 кв. м., има обособен кухненски бокс за персонал, две санитарни помещения;
 • На 4-ти последен етаж има самостоятелен офис с площ от 120 кв.м. , с две санитарни помещения;
Паркирането се осъществява на частен паркинг за служителите и гостите на сградата.

Цената е без включен ДДС.

Районът, в който се намира офис помещението е с отлична инфраструктура и удобни комуникации с другите части на града. Местоположението на бул. Черни връх дава възможност за бърз и лесен достъп до имота. В близост се намират МОЛ Парадайс, множество офиси в сферата на услугите, ресторанти и др.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти