Моника Костадинова

Консултант , Офис Витоша, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

С добър екип, работата е удоволствие!

Моника Костадинова се присъединява към екипа на офис "Витоша" през 2016 година. Родом от град Перник, тя е завършила професионалната гимназия по облекло и туризъм "Св Иван Рилски" в града. Висшето си образование получава през 2014 г. в Югозападен университет "Неофит Рилски" в град Благоевград, със специалност "Предучилищна педагогика с чужд език".

Преди да стане част от екипа ни, Моника е била администратор на рецепция в местен хотел, като е отговаряла за връзките и комуникацията с клиенти. Тя има стаж и като офис сътрудник в международна фирма за търговия на спортни стоки, където е водила кореспонденция с чуждестранни клиенти. Моника постига високи резултати за кратко време, работи добре в екип, като е изключително комуникативна и отзивчива.

В компанията Моника успя да навлезе бързо в спецификата в сферата на недвижимите имоти. Тя е лоялна, умее да води директни преговори с клиенти по извършването на продажби и отдаване под наем на имоти, както и да създава дългосрочни приятелства и контакти.

Моника е усмихнат, спокоен, позитивен и любезен брокер с професионално отношение към работата си, добро ниво на владеене на английски език, като има познания и по норвежки език. Тя вярва, че доброто отношение към клиента води до добри резултати.

В свободното си време Моника обича да пътувам, да комуникира с хора от различни националности, да опознава и открива нови места.

Всички отзиви за Моника Костадинова
ОТЗИВ ОТ Eirini Katrini

Моника от офис "Витоша" ни посрещна топло, въпреки че посетихме този офис, без да си уговорим предварително час. Тя напълно разбра нашите нужди и почти веднага някои предложени имоти бяха изпратени до нас според нашата заявка. Като цяло получихме приятелско отношение и сътрудничеството ни с този офис беше неочаквано ефективно, тъй като трябваше да се преместим спешно в нов апартамент. Само за 2 дни намерихме новото си жилище. Много сме доволни! Отлична работа, страхотни имоти, приятелско отношение!

ОТЗИВ ОТ Eirini Katrini

Награди и отличия за постигнати успехи и принос