LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Офис Vertigo Business Tower

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ / БУЛ. БЪЛГАРИЯ   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Офис

Обща площ:
325 м²

Референтен номер:
Sfa 40000
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Климатик
Климатизация

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината
Климатизация
  • Климатизация

Търсите модерно офис помещение за вашите успешни бизнес проекти? Отлично предложение от пазара за недвижими имоти за наем на офис помещения със съвременен италиански интериорен дизайн и топ локация в елитен офис комплекс Вертиго Бизнес Тауър, на топ булевард България. Проектиран и построен според най-високите Европейски стандарти бизнес комплексът е с обща разгърната площ от близо 25 000 кв.м. и се състои от офис и търговски площи, разпределени на 17 надземни нива и две подземни нива за паркинг (350 охраняеми паркоместа). Имотът разкрива уникална панорама към Витоша и града. Атриумът с остъклен покрив, модерни магазини, два ресторанти/кафенета и английски двор (6000 кв.м. озеленени зелени площи) допринасят за допълнителния лукс и комфорт.

Vertigo Business Tower предлага отличителна бизнес среда и изключителен архитектурен дизайн, наподобяващ полиран диамант. Допълнителна гаранция за първокласна бизнес дестинация е наличието на разнообразие от удобства и услуги, в това число:
• 24-часово дигитално видео наблюдение, система за персонален достъп с магнитни карти, пожароизвестителна система и спринклери със сензори за пушек и наличие на въглероден окис;
• Озеленен покрив със следните предимства – намаляване разходите на енергия, охлаждащ ефект, удължаване живота на покрива и ефективна звукоизолация на сградата.

На територията на сградата се разполагат 13 100 кв.м. офис площи с гъвкави възможности са оформяне на пространството (open space). Помещенията са със светла част от минимум 2.75 м. на всеки етаж. Предлага се изпълнение на довършителни работи според нуждите на наемателя. Подовете и таваните са завършени със звукопоглъщащи материали. Сградата е с окачена трислойна, триплексна фасада с нискоемисионно стъкло.

Свободни офиси
Разгледайте и останалите офис помещение в сграда Б, които може да наемете срещу 11 евро на кв.м.
• Офис 150 кв.м – 1650 евро на кв.м.;
• Офис 350 кв.м – 3850 евро на кв.м.;
• Офис 500 кв.м. – 5500 евро на кв.м.;
• Офис 650 кв.м – 7150 евро на кв.м.;
• Офис 800 кв.м – 8800 евро на кв.м.;
• Офис 900 кв.м – 9900 евро на кв.м.;
• Офис 1200 кв.м - 13200 евро на кв.м.

Такса обслужване – 2.5 евро на кв.м.
Общи части в сградата - 15%.

Технически характеристики на сградата
• Енергийна ефективност клас А, проектирана да сведе до минимум вредното влияние върху околната среда и използване на енергия, като по този начин значително намалява разходите на наемателите;
• 4 високоскоростни асансьора SCHINDLER, един от които панорамен с изключителна гледка към града;
• Високо ефективна ОВ система с контрол на температурата на всяко вътрешно работно място. На отделните етажи има 4 независими вентилационни сектори.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти