LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно

Офис под наем в сграда клас "А"

Цена  
7 200/МЕСЕЦ Цена при запитване
Тип:
Офис

Обща площ:

Етаж:
3

Референтен номер:
Sfa 1070
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Подове
Подове с мокет

Разстояния
5 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 5 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
Климатизация
  • Централна климатизация

Предлагаме под наем офис с площ от 500 кв.м. в сграда разположена на бул. Цариградско шосе, в непосредствена близост на търговски комплекс Метро, метростанцията на Интер Експо Център.

Офис сградата е проектирана така, че да отговаря на най-модерните и качествени технологии в офис пространството. Носещата конструкция на сградата отговаря на най-съвременните изисквания за дълготрайност и сеизмична устойчивост. Светла височина на помещенията е 2.80м.

Цената е без ДДС и такса поддръжка.

Технически характеристики на офис сградата:
• Стени - стандартни разделителни за офисите - леки преградни стени, система “Knauf”
• Фасада – висококачествена система от алуминиеви профили с изключително нисък коефициeнт на топлопреминаване, Максимално ниво на слънцезащита , висока пропускливост на естествена светлина, ниска рефлекция – 16%. Елементната система е с четири нива на отбрана против проникване на вода и въздух, както и механична защита по хоризонтала. Оборудване с вътрешни щори за слънцезащита.
• Тавани – окачен таван, акустичен воал от обратната страна, с вградени осветителни тела, пожароизвестяващи датчици.
• Осветителни тела - осветителни тела „Philips” или съвместими, размер 60/60, интезитет над всяко работно място от 500 lux.
• Под – двоен под, настилка - мокет
• Отопление и климатизация - Вътрешните тела са таванни вентилаторни конвектори – тип канална машина и четирипътни касети. Автономност на избора за отопление/охлаждане от всяко вътрешно тяло.
• Индивидуални бойлери за топла вода за всяка наемна единица, разположени в техническото помещение.
• Асансьори –18 пътнически асансьора и четири ескалатора на ф-ма Schindler Швейцария. 12 високоскоростни асансьора Schindler с “destination control“ система, всеки от тях с капацитет 21 пътника и скорост 2.5м/с. Предвиден е евакуационен и товарен асансьор с възможност за разполагане на спасителна носилка. В ниската сграда има общо 6 асансьора Schindler 5400 с капацитет до 16 пътника и скорост 1.6м/с.
• Отопление и климатизация – най-модерна ОВКИ технология за постигане на максимален коефициент на трансформиране на енергия и намаляване на вредните емисии. Последно поколение термопомпени фреонови климатични агрегати, тип VRF – Toshiba. Инсталациите са разположени в окачен таван.
• Електро – Предвидено е допълнително резервиране на енергоподаването с четири броя дизел генератори на Caterpillar за 50% от върховата мощност на сградата. На всеки 30м по височина има потенциално изравняване.
• Структурно окабеляване - Хоризонталното окабеляване в сградите ще се извършва с тип S/FTP, Cat.7 и на него ще бъдат терминирани екранирани медни конектори cat.6. За всяко работно място - два двойни извода RJ45, три контакта един с основно захранване и два с резервирано захранване.
Минималната площ на работно място е 8,5 м2.
• Сигурност – напълно компютъризирана система за контрол на достъпа на ф-ма BOSCH с четци за магнитни карти на всички точки за достъп до сградата като бариери на автомобилни входове, паркинги, входове, асансьорни лобита, входни врати на офиси и т.н. Паркингите са разделени - зони за посетители и служители. Дискретна система за видеонаблюдение, осигуряваща пълен периметър на общите частии терена се контролира от специализиран охранителен център в сградата. 24часа жива охрана от специално обучени служители на реномирана охранителна компания. Автоматична система VAKS (visitor access kiosk system) за регистрация на посетителите с издаване на карта за достъп, директна връзка с наемателите и съхранение на снимка на посетителя.
• Пожароизвестителна система – сградата е изпълнена с негорими материали, съгласно най-съвременните изисквания за пожарозащита на високи сгради. Пожароизвестителната инсталация на ф-ма BOSCH и автоматика с адресируеми димни и температурни датчици е свързана към 8 пожароизвестителни централи, монтирани в помещение с 24-часово присъствие.
• Пожарогасене - осигурено чрез автоматична спринклерна система за високата сграда и подземните гаражи, захранена от водни резервоари в сутерените на сградата.
• Евакуация - Всеки етаж от високата сграда е осигурен с 2 независими евакуационни изхода, всеки етаж от ниската сграда с 3 независими евакуационни изхода, Предвиден е евакуационен асансьор с възможност за разполагане на спасителна носилка.
• Измерване - индивидуални уреди за измерване с възможност за оптимизация на разходите – топломер/студомер, водомер, електромер.
• БМС – изградената интелигентна система за управление на сградните инсталации ще контролира и управлява всички сградни ОВКИ системи, както и системите за пожарозащита и безопасност.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.87 MB)

 Изтегли план  1

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.8 MB)

 Изтегли план  2

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 1.87 MB)

 Изтегли план  1

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.8 MB)

 Изтегли план  2