Офис в центъра на София

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ЦЕНТЪР / СТАДИОН ВАСИЛ ЛЕВСКИ   На картата
Цена  
НАЕМ 900/МЕСЕЦ
<

Без комисиона от наемателя

Тип:
Офиси

Площи:
155 м²

Референтен номер:
RD 1674
Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
"Стара тухла"

Подове
Подове с паркет

Разстояния
500 м 12 км 10 км 200 м

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Планински лифт: 12 км
  • Център на града: 500 м
  • Летище Sofia (SOF): 10 км
  • Магазин за хранителни стоки: 200 м
  • ЖП гара: 3 км
  • Болница: 800 м
  • Училище: 500 м
Строителство
  • "Стара тухла"

ЛУКС ИМОТИ представя офис в топ центъра на София, на бул. „Евлоги и Христо Георгиеви”. Имотът е позициониран в „сърцето” на града, в район запазил до ден днешен духа на „стара” София, където всички съвременни удобства, от които се нуждаем в ежедневието си, са събрани на едно място, а всички емблематични улици, сгради и държавни учреждения са на пешеходни разстояния.

Офисът е разположен на 4-ти етаж в тухлена сграда с асансьор. Сградата е с много добре поддържан вход и повечето имоти в нея се използват за офиси. Изложенията са изток/запад.

В задния двор на сградата може да се ползва едно паркомясто. Има опция за наемането на допълнително паркомясто срещу сумата от 120 лева/месец.

Имотът има площ 155 м2, разпределени в:
• Коридор
• Четири работни помещения
• Заседателна зала
• Кухня
• Голяма панорамна тераса
• Тераса към задния двор
• Две тоалетни

Офисът се предлага без обзавеждането, но има опция част от него да бъде закупено от новия наемател. Настилките са ламинат. Отоплението е централно. Инсталирани са климатици.

Имотът се отдава дългосрочно.

Имотът се намира в район с ограничено предлагане, което прави локацията още по-ценна. В близост са разположени множество заведения, ресторанти, магазини, места за развлечения и разходки, офис и бизнес сгради, държавни и административни учреждения и множество други. Районът е отлично развит, в близост са разположени спирки на градски транспорт, включително и на метрото. Комуникацията с всички точки в столицата е бърза и удобна посредством главни пътни артерии като булевардите „Патриарх Евтимий”, „Васил Левски” и „Цар Освободител”. Същевременно малките и зелени улички създават приятна и спокойна атмосфера.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Контакти

Актуални сходни предложения

под наем
Тристаен апартамент
гр. София / кв. Център
Софийска област, България

Площ: 90 м² Спални: 2 Етажност: 5 Етаж: 4

Наем  700 /месец
под наем
Офис
гр. София / кв. Център
Софийска област, България

Площ: 248 м² Етаж: 3/4

Наем  2 700 /месец
под наем
Офис
гр. София / кв. Център
Софийска област, България

Площ: 30 м² Етажност: 4 Етаж: 3

Наем  350 /месец (без ДДС)
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти