Красимир Георгиев

Консултант , Офис Цар Асен, София (PROPERTY.BG)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Дългогодишен опит и коректност

Красимир Георгиев се присъединява към екипа на LUXIMMO през 2008 г.

Роден е в гр. София, завършва образованието си в 142 ЕСПУ "Веселин Ханчев" с разширено изучаване на руски език. Ползва свободно в практиката си английски, руски и сръбски езици.

Красимир е с дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, като в работата си залага на коректното и лоялно отношение към клиентите и колегите си, стреми се постоянно да се информира за тенденциите и новостите на пазара и да работи за реализирането на фирмените стратегии.

Всички отзиви за Красимир Георгиев
ОТЗИВ ОТ Мария Трифонова
В последните 6 месеца използвах услугите на агенцията с цел отдаване под наем неколкократно. Впечатлена съм от професионализма и прецизния подход към клиентите. Красимир Георгиев, в случая - нашия брокер, направи всичко възможно така че и двете страни наемодател/ наемател да останат доволни. Препоръчах агенцията и на наши близки и приятели.
ОТЗИВ ОТ Мария Трифонова
ОТЗИВ ОТ Иво Карабов
Коректна агенция, лесна комуникация, препоръчвам Красимир Георгиев - добър професионалист, компетентен, запознат с това, което предлага. Професионално съдействие както преди, така и след сделка.
ОТЗИВ ОТ Иво Карабов

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Красимир Георгиев в медийни публикации

03.05.2023, LUXIMMO

Брокери на месец април 2023 година

В екипа си имаме изключителни хора, отдадени професионалисти, експерти, консултанти, движени от мотивацията за успех и се гордеем с всеки един от тях. Влагаме много в обученията им вярваме ...