LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция
под наем дългосрочно

Търговско помещение под наем в "Черковна Резиденс"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. СУХАТА РЕКА / МЕТРОСТАНЦИЯ "ХАДЖИ ДИМИТЪР"   На картата
Цена  
900/МЕСЕЦ НАЕМ 800/МЕСЕЦ
Тип:
Магазин

Обща площ:
120.98 м² (чиста площ: 99.33 м² плюс общи части: 21.65 м²)

Етажност:
7

Етаж:
1

Гаражи:
1

Референтен номер:
SOF 103389
Инфо пакет

Отопление
ТЕЦ

Отопление
ТЕЦ

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към града
Отопление
 • ТЕЦ

Предлагаме за отдаване под наем търговско помещение в комплекс "Черковна Резиденс" с лице към бензиностанция OMV и метростанция "Хаджи Димитър".
Помещението се сътстои от две нива:

 • на 1-во ниво 70.30 кв.м. с височина на таваните 5,15м, което може да се раздели на две нива;
 • на 2-ро ниво 29.03 кв.м.;
  Имотът към момента е на шпакловка и замазка, като има възможност за гратисен период за извършване на довършителните работи.
  Обектът е подходящ за всякакъв вид търговска дейност, заведение, салон за красота или други услуги.

  Особености на комплекса
  Cherkovna Residence е нов жилищен комплекс въведен в експлоатация февруари 2022г. – резултат от обединените усилия на талантливи софийски архитекти и доказала се във времето строително-инвестиционна компания, която разполага с впечатляващо портфолио от успешно реализирани проекти. Разположен в широкия център на София, новият апартаментен комплекс съчетава в себе си подчертано модернистичен дизайн с висок клас материали и неповторима ергономия за удобен начин на живот, при минимални разходи за енергия и поддръжка.

  Новият комплекс от затворен тип се състои от 8 жилищни секции, разделени на 3 сгради. Сградите са разположени около сърцето на комплекса – общ вътрешен двор без достъп за автомобили, с богато озеленени площи и зони за отдих на живущите. Проектът е внимателно премислен до последния детайл. Той се състои не само от апартаменти, но и от търговска зона със заведения, магазини, банков офис, дентално студио и много други услуги за обитателите на комплекса.


  Оглед на имота
  Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

  Наемане на имота
  Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

  Допълнителни услуги
  С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


 • Местоположение

  Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

  Контакти

  Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
  Картата зарежда селектираните имоти