Милена Ралчева

Консултант , Офис Театър "Иван Вазов", София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Милена Ралчева се присъединява към екипа на компанията в началото на 2017 година. Тя има средно специално образование, специалност "Фотограф". През 2000 г. придобива магистърска степен в Технически университет - гр. София, специалност "Компютърни системи и управление". Владее английски и сърбохърватски език.

Милена работи в сферата на недвижимите имоти от 2005 година и има опит като мениджър на екип. Участвала е многократно в чуждестранни обучения за професионално усъвършенстване. В работата си Милена набляга изключително на личния контакт с клиентите си, като им предоставя безрезервно всичките си знания придобити през годините, за да се чувстват сигурни и спокойни при встъпване в сделка с имот.

През свободното си време Милена се занимава с различни видове спорт. Тя обича още и пътешествията на близки и далечни разстояния.

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Милена Ралчева в медийни публикации

01.04.2024, LUXIMMO

Брокери на месец март 2024

По време на едно от най-мащабните събития в сектора на недвижимите имоти Residential Forum, което се проведе преди броени дни, инвеститори, консултанти и представители на банките се обединиха ...