Продавате/отдавате под наем собствен имот? Доверете ни се!  

ОБЯВЕТЕ ИМОТ!

Луксозни имоти в квартал/район "Сухата река", гр. София, България за продажба и под наем

Тристаен апартамент

гр. София / кв. Сухата река
Софийска област /  България
карта

Площ:114.10 м²

Спални:2

Етажност:8

Етаж:4

228 700

Двустаен апартамент

гр. София / кв. Сухата река
Софийска област /  България
карта

Площ:70.06 м²

Спални:1

Етажност:9

Етаж:4

126 100

Тристаен апартамент

гр. София / кв. Сухата река
Софийска област /  България
карта

Площ:108.49 м²

Спални:2

Етажност:9

Етаж:4

195 286
РЕЗЕРВИРАН

Тристаен апартамент

гр. София / кв. Сухата река
Софийска област /  България
карта

Площ:95.90 м²

Спални:2

Етажност:8

Етаж:4

205 000

Апартаменти ново строителство

гр. София / кв. Сухата река
Софийска област /  България
карта

Площи:70.06 м² — 211.86 м²

Спални:1-3

Етажност:9

  126 100 – 330 928