LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Къща с минималистичен облик в затворен к-с до езерото Панчарево

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. М-Т ДЕТСКИ ГРАД   На картата
Цена  
1 150 000 (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Къща

Обща площ:
533.44 м²

Етажност:
2

Гаражи:
2

Референтен номер:
SOF 97411
Инфо пакет

Отопление
Парно на газ

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция

Разстояния
376 км 15 км 50 км 11 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 376 км
  • Планински лифт: 50 км
  • Център на града: 15 км
  • Летище Sofia (SOF): 11 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
Строителство
  • Стоманобетонна конструкция
Отопление
  • Парно на газ

Имаме удоволствието да представим еднофамилна къща No.6, част от премиум комплекс с топ локация до София. Този вълнуващ проект е дело на арх. Атанас Панов и Ви гарантира максимална функционалност, естетика и ефективност. Мястото е проектирано с частна гора и старателно премислена инфраструктура, която да даде на всички членове на семейството обширно пространство за разходки, игра на най-малките и различни активности. Районът е известен още със запазената си зеленина, а комплекса предоставя оптимален комфорт на обитаване, спираща дъха гледка с кристално чист въздух, тотален релакс и максимална комуникативност. Има възможности за отдих и туризъм – езерото на Панчарево е на минути от комплекса, а ако сте любители на преходи в планината, конна езда или екотуризъм, само на час разстояние са всички тези активности.

Къщата е с площ от 533.44 кв.м.+ ид.части, прилежащ двор - 245.00 кв.м. Имотът е хармонично вписан към заобикалящата го природа – минимализъм в дизайна, земни цветове, естествени материали и абсолютен комфорт на вътрешните зони, смело можем да кажем, че това е така известния eco-urban chic. Интериорът предлага отворени помещения, усещане за простор и светлина.

Има 7 типа къщи, като в зависимост от проекта те притежават асансьор, личен гараж, зелени дворни площи и басейн.
Всички имоти в комплекса се предлагат в пълна степен на завършеност по отношение на екстериорна среда. А това включва озеленяване и напоителна система, настилки по алеи, пътища и тротоари, вертикална и хоризонтална пътна маркировка, улично осветление и площадкова инфраструктура.
Вижте повече за комплекса ТУК!

Пригответе се да преживеете красотата на природата чрез устойчив дизайн, който допълва пейзажа, без да нарушава естествената хармония. Архитектурата предоставя размити граници между вътре и вън, като слива природата с интелигентните решения на новия век и модерната визия на екипа от LP Group.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Видео

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти