LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Затворен комплекс от къщи близо до Англо-американското училище

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. М-Т ДЕТСКИ ГРАД   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
970 000 – 1 400 000
2 069 €/м² – 2 244 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Къщи

Площи:
459 м² — 633 м² Арх. планове

Етажност:
3

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
Sve-93746
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Камина / Термопомпа

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към басейн
 • Гледка към парк
Строителство
 • Тухла
Отопление
 • Камина
 • Термопомпа
Климатизация
 • Климатизация

Представяме новостроящ се комплекс от 14 еднофамилни къщи, разположен в м. „Детски град“, близо до Англо-американското училище.

Разрешение за ползване – 05. 2024 г.
Къщите са два типа и са с изложение юг-изток.

1 тип къща
Застроена площ: 427 кв.м
УПИ: 750 кв.м
Разпределение:
Сутерен: входно антре, двоен гараж, перално помещение, техническо помещение, спалня с баня и тоалетна, дрешник, тоалетна.
1-ви етаж: кухня с трапезария, дневна, тоалетна за гости, излаз на двор-градина.
2-ри етаж: предверие, родителска спалня с баня, дрешник и тераса, две спални с бани и тоалетни, кабинет-спалня, тераса.

2 тип къща
Застроена площ: 577.60 кв.м
УПИ: 1138 кв.м
Разпределение:
Сутерен: входно антре, двоен гараж, фитнес с помещение за сауна, перално помещение, техническо помещение, спалня с баня и тоалетна, дрешник;
1-ви етаж: кухня с трапезария, дневна с трапезария, тоалетна за гости, кабинет-спалня, излаз на двор-градина.
2-ри етаж: предверие, родителска спалня с баня, дрешник и тераса, две спални с бани и тоалетни, спалня с баня, дрешник и тераса.

Двор: Всяка къща има обособена дворна част за индивидуално ползване, подравнена, затревена, с положена автоматизирана поливна система. Изградена външна тераса с положена настилка от декинг от композитно дърво Артфино по архитектурен проект и предвидено място за барбекю, с комин изведен на покрива. Възможност за басейн.

Отопление: Климатизацията е решена с 2 броя въздушни термопомпи MITSUBISHI ZUBADAN с отоплителна мощност 11,6 kW, с възможност за работа при температури на външния въздух до -20°С през зимата и до +45°С през лятото. Термопомпата е с вграден електрически нагревател с мощност 9kW, за доподгряване при екстремни условия.

Системата е изключително ефективна, екологична и икономична на електроенергия, коеф COP = 3,5 - 4,0 (на 1 kW ел. енергия, термопомпата произвежда 3,5 – 4,0 kW топлинна енергия). Към термопомпата има буферен съд, който е с отделна серпентина за включване към соларни отоплителни панели.

Предвидено е подово отопление със серпентини от полиетиленови тръби с алуминиева вложка.
Охлаждането на помещенията се осъществява със стоящи подови конвектори, които се монтират по допълнително възлагане от купувача за негова сметка.

Общи части: Комплексът е ограден с ограда от плътен цокъл и метални оградни пана към улиците и съседите. Изградена обща система за видеонаблюдение, периметрална охрана със зониране с инфрачервени датчици по оградата. Осигурява се пост с жива охрана и 24-часов контрол на достъпа.
Изградени алеи от унипаваж и тротоари с алейно LED осветление.

  Степен на завършеност:
 • Подова плоча с дебелина 20 см с положена циментова замазка;
 • По терасите положена топло и хидроизолация и декинг от композитно дърво Арттефино;
 • Монтираниа входна врата с фурнир и автоматизирана секционна гаражна врата с дистанционен контрол. Вътрешни врати не се монтират;
 • Монтирана алуминиева дограма Schueco серия 70 HI или сходна на друг производител, в комбинация с трислоен стъклопакет, осигуряващи отлична топлоизолация, с коефициент на топлопреминаване Ur=1,10 W/(m2.K). Обков на Schueco със скрити панти Simply Smart. Цвят на дограмата графитено сив;
 • Стъклопакет с дебелина 46 мм и 55 мм, включващ вътрешно нискоемисийно стъкло, бяло стъкло и външно соларно стъкло 4S Evolution, предпазващо от прегряване на помещенията през лятото;
 • Прозорци тип „френски” на 2 етаж се монтират стъклени парапети от триплексово кантирано стъкло с обща дебелина 12 мм;
 • Монтирани външни алуминиеви кутии за външни ламелни щори с положено окабеляване за автоматизирано движение на щорите. Външните щори и двигатели са по допълнително възлагане от купувача за негова сметка;
 • В гаражите е изпълнена износоустойчива, гланцирана настилка от шлайфан бетон; гаражните врати са от топлоизолирани секционни панели, с механизъм за дистанционно движение.

  План на плащане:
 • Резервация - 10 000 евро;
 • 20% 1-во плащане при взето Разрешение за строеж;
 • 20% 2-ро плащане – начало на строителните работи;
 • 25% 3-то плащане - Акт 14
 • 25% 4-то плащане - Акт 15
 • 10% 5-то плащане - Акт 16

Финансиране на покупката
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.03 MB)

 Изтегли план  1

Цени

Ценова листа за свободните имоти
(Таблица)

ЦЕНОВА ЛИСТА

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти

Арх. планове

Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

Архитектурни планове и разпределения
(PDF 2.03 MB)

 Изтегли план  1