LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Модерна къща в комплекс от затворен тип в м-т "Детски град"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. М-Т ДЕТСКИ ГРАД   На картата
Цена  
1 480 000 (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Къща

Обща площ:
633 м²

Площ на парцела:
1197 м²

Етажност:
3

Стаи:
7

Спални:
6

Бани:
5

Асансьор:
не

Паркоместа на открито:
2

Гаражи:
2

Състояние:
В процес на строителство

Референтен номер:
Sve-93645
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
Камина / Термопомпа

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Стоманобетонна конструкция / Тухла

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
 • Гледка към басейн
 • Гледка към вътрешен двор
 • Гледка към парк
Строителство
 • Стоманобетонна конструкция
 • Тухла
Отопление
 • Камина
 • Термопомпа
Климатизация
 • Климатизация

Еднофамилна нова къща в комплекс от затворен тип, състоящ се от 14 еднофамилни къщи в м-т "Детски град", близо до Англо-американското училище.
Разрешение за ползване: 05.2025 г.
Застроена площ: 631.00 кв.м
УПИ: 1173 кв.м
Изложение: юг-изток

Разпределение:
Сутерен: входно антре, двоен гараж, фитнес с помещение за сауна, перално помещение, техническо помещение, спалня с баня и тоалетна, дрешник;
1-ви етаж: кухня с трапезария, дневна с трапезария, тоалетна за гости, кабинет-спалня, излаз на двор-градина.
2-ри етаж: предверие, родителска спалня с баня, дрешник и тераса, две спални с бани и тоалетни, спалня с баня, дрешник и тераса.

Двор: Всяка къща има обособена дворна част за индивидуално ползване, подравнена, затревена, с положена автоматизирана поливна система. Изградена външна тераса с положена настилка от декинг от композитно дърво Артфино по архитектурен проект и предвидено място за барбекю, с комин изведен на покрива. Възможност за басейн.

Отопление: Климатизацията е решена с 2 броя въздушни термопомпи MITSUBISHI ZUBADAN с отоплителна мощност 11,6 kW, с възможност за работа при температури на външния въздух до -20°С през зимата и до +45°С през лятото. Термопомпата е с вграден електрически нагревател с мощност 9kW, за доподгряване при екстремни условия.

Системата е изключително ефективна, екологична и икономична на електроенергия, коеф COP = 3,5 - 4,0 (на 1 kW ел. енергия, термопомпата произвежда 3,5 – 4,0 kW топлинна енергия). Към термопомпата има буферен съд, който е с отделна серпентина за включване към соларни отоплителни панели.

Предвидено е подово отопление със серпентини от полиетиленови тръби с алуминиева вложка.
Охлаждането на помещенията се осъществява със стоящи подови конвектори, които се монтират по допълнително възлагане от купувача за негова сметка.

Общи части: Комплексът е ограден с ограда от плътен цокъл и метални оградни пана към улиците и съседите. Изградена обща система за видеонаблюдение, периметрална охрана със зониране с инфрачервени датчици по оградата. Осигурява се пост с жива охрана и 24-часов контрол на достъпа.
Изградени алеи от унипаваж и тротоари с алейно LED осветление.

  Степен на завършеност:
 • Подова плоча с дебелина 20 см с положена циментова замазка;
 • По терасите положена топло и хидроизолация и декинг от композитно дърво Арттефино;
 • Монтираниа входна врата с фурнир и автоматизирана секционна гаражна врата с дистанционен контрол. Вътрешни врати не се монтират;
 • Монтирана алуминиева дограма Schueco серия 70 HI или сходна на друг производител, в комбинация с трислоен стъклопакет, осигуряващи отлична топлоизолация, с коефициент на топлопреминаване Ur=1,10 W/(m2.K). Обков на Schueco със скрити панти Simply Smart. Цвят на дограмата графитено сив;
 • Стъклопакет с дебелина 46 мм и 55 мм, включващ вътрешно нискоемисийно стъкло, бяло стъкло и външно соларно стъкло 4S Evolution, предпазващо от прегряване на помещенията през лятото;
 • Прозорци тип „френски” на 2 етаж се монтират стъклени парапети от триплексово кантирано стъкло с обща дебелина 12 мм;
 • Монтирани външни алуминиеви кутии за външни ламелни щори с положено окабеляване за автоматизирано движение на щорите. Външните щори и двигатели са по допълнително възлагане от купувача за негова сметка;
 • В гаражите е изпълнена износоустойчива, гланцирана настилка от шлайфан бетон; гаражните врати са от топлоизолирани секционни панели, с механизъм за дистанционно движение.

  План на плащане:
 • Резервация - 10 000 евро;
 • 20% 1-во плащане при взето Разрешение за строеж;
 • 20% 2-ро плащане – начало на строителните работи;
 • 25% 3-то плащане - Акт 14
 • 25% 4-то плащане - Акт 15
 • 10% 5-то плащане - Акт 16

Финансиране на покупката
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

 

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти