LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Жилищна сграда предлагаща различни типове апартаменти в кв. Оборище

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. ОБОРИЩЕ / ДО ПАРКА "ЗАИМОВ"   На картата
Цени   ЦЕНОВА ЛИСТА
173 250 – 1 726 480 (без ДДС)
1 975 €/м² – 4 667 €/м² (без ДДС)

Без комисиона от купувача

Тип:
Апартаменти (различни типове), Двустайни апартаменти, Тристайни апартаменти, Четиристайни апартаменти, Многостайни апартаменти, Мезонети

Площи:
60.95 м² — 431.62 м² Арх. планове

Етажност:
11

Асансьор:
да

Състояние:
Предварителни продажби

Референтен номер:
Kbs 110676
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Отопление
ТЕЦ

Обзавеждане
Необзаведен

Климатик
Климатизация

Разстояния
3 км 14 км 300 м

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 3 км
 • Летище Sofia (SOF): 14 км
 • Магазин за хранителни стоки: 300 м
 • Спирка: 1 км
 • Болница: 500 м
 • Училище: 1 км
Гледки от имота
 • Гледка към парк
Отопление
 • ТЕЦ
Климатизация
 • Климатизация

Представяме ви затворен комплекс в престижния квартал Оборище, на метри от парк "Заимов". Архитектурният проект предлага за продажба 277 двустайни, тристайни, четиристайни, многостайни апартаменти и мезонети в 6 входа и прилежащите им подземни гаражи.

Сградата е с подземна квадратура от 25 833,30 м2, надземни нива – 44 065,59 м2 и общо РЗП – 69898,89 м2. Резиденцията разполага със собствен вътрешен парк, озеленени интериорни пространства и общи тераси за отдих и забавление. На партерно ниво са предвидени супермаркет, козметичен център, кафене, магазини и фитнес на две нива.

Локация: кв. Оборище е eдин от най- престижните райони в столицата, предлага на жителите си отлична инфраструктура, в непосредствена близост е до парка Заимов, шест столични театъра и едни от най-важните здравни и образователни заведения в столицата. На пешеходно разстояние са забележителности на София, сред които Площад и градина около храм-паметник „Свети Александър Невски“, храм „Св. София“ и Светия Синод, Градина „Докторски паметник“, Градина „Банска“ и Парк „Заимов“.

Основни характеристики на проекта:

 • Предлага двустайни, тристайни, четиристайни, многостайни апартаменти и мезонети в 6 входа;
 • Цена на налични паркоместа: от €35 000 без ДДС;
 • Цена на налични складови пространства: от €3500;
 • Посочените цени са БЕЗ ДДС;
 • Иновативното строителство предлагащо съвременен комфорт, уют, функционалност и качество;
 • Площите са максимално оползотворени, проектирани за удобство, простор и модерна визия на всеки дом;
 • Представителните общи части, оформени с грижа за сигурността на живущите;
 • Акт 15 планиран за април 2026 година;
 • Акт 16 планиран за края на 2026 година;
 • ПРЕДВАРИТЕЛНИ ПРОДАЖБИ!

  Схеми на плащане: предлагаме 3 варианта за закупуване на имот в комплекса!
  1.Плащане без отстъпка:

 • 20% при сключване на предварителен договор
 • 80% при получаване на акт 16

  2.Плащане с 3% отстъпка:
 • 20% при сключване на предварителен договор
 • 10% при достигане на кота 0
 • 30% при получаване на акт 14
 • 40% при получаване на акт 16

  3.Плащане с 5% отстъпка:
 • 80% при сключване на предварителен договор
 • 20% при получаване на акт 16

  Оглед на имота
  Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер

  Резервация на имота
  Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

  Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  Ние сме уважавана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


 • Местоположение

  Приблизително местоположение на имота/комплекса.

  Арх. планове

  Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

  Архитектурни планове и разпределения
  (PDF 20.84 MB)

   Изтегли план  1

  Цени

  Ценова листа за свободните имоти
  (Таблица)

  ЦЕНОВА ЛИСТА

  `

  Технически характеристики

  ТЕХНИЧЕКА ИНФОРМАЦИЯ:
  1.Конструкция
  Сградата ще се строи по монолитен начин. Тя се състои от три подземни и четиринадесет надземни нива. Носещата конструкция е скелетно безгредова. За поемане на всички вертикални и хоризонтални товари са проектирани стоманобетонни плочи, греди, колони и шайби.
  Колоните, шайбите и стените ще започват от нивото на фундаментната плоча и ще продължат до съответните им проектни нива. Тяхното местоположение и размери са съобразени и съгласувани с архитектурните разпределения.
  Междуетажните плочи са проектирани, изчислени и оразмерени като безгредови. Техните дебелини са съобразени с получените от архитектурното задание подпорни разстояния и натоварвания. Избраната дебелина на всички етажни плочи е 25см. Единствено на кота -0.10 и кота +5.20 в участъка, в който е предвиден търговски обект и в зоната, в която е предвидено озеленяване, плочата е с дебелина 30см.

  2.Зидарии.
  Предвижда се външните ограждащи стени на всички надземни етажи да бъдат изпълнявани от зидарии с дебелина 25см от тухлени блокчета с вертикални кухини. Преградните неносещи стени да се изпълнят от зидарии от тухлени блокчета с дебелина съгласно проекта.

  3. Покривна конструкция
  Предвидени са плоски покриви от стоманобетонна конструкция, съобразно одобрената Работна документация. По неизползваемите части от покривите над стоманобетонната плоча ще бъде изпълнена двуслойна хидроизолационна система, армирана циментова замазка за наклон минимум 4см, разделително водонепропускливо паропропускливо фолио, топлоизолация от каменна вата – 2х8см, SBS самозалепваща пароизолация с алуминиева вложка, грунд, стоманобетонова плоча. Предвидена е и топлоизолация с клас по реакция на огън не по-нисък от А2 и с външно покритие с клас по реакция на огън не по-нисък от А2.

  4. Окачени фасади
  Стъклените елементи на фасадата ще се изпълняват посредством система за окачена фасада (на Reynaers Aluminium или Schüco / по избор на Продавача), изпълнена чрез носеща конструкция от екструдирани алуминиеви хоризонтални и вертикални профили с цветно прахово покритие, съобразно одобрената работна документация. Като част от системното решение ще бъдат изпълнени и негорими хоризонтални ивици с клас по реакция на огън не по-нисък от А2 и с външно покритие с клас по реакция на огън не по-нисък от А2. Остъкляването е предвидено с троен стъклопакет, вкл. вградени прозорци с двуосово отваряне и вградени балконски еднокрили и двукрили врати.

  5. Входно фоайе
  Стените във входното фоайе ще бъдат изпълнение от стоманобетонова конструкция, или тухлена зидария, съгласно одобрената Проектна документация. Предвидени са изпълнение вароциментови мазилки и на предстенна обшивка от гипсокартон по система на избрания от Продавача доставчик, шпакловки и крайно покритие с интериорна боя. Таваните ще се изпълняват от гипсокартон по система на избрания от Продавача доставчик, шпакловки и крайно покритие с интериорна боя.
  По ще бъдат изпълнени настилки от каменни и гранитогресни плочи, по архитектурен детайл от одобрената Проектна документация.
  Предвидено е монтаж на осветителни тела, осигуряващи необходимото цялостно (общо) ниво на осветеност, съобразно нормативните изисквания.
  Рецепция и Специални общи части ще се изпълняват съобразно индивидуален одобрен интериорен проект.

  6. Видеонаблюдение и контрол на достъпа
  Ще бъде изградена система за видеонаблюдение и контрол на достъпа, покриваща периферията на сградата, жилищните входове, и достъпа до сутерените през входните рампи на гаража.

  7. Асансьори
  Ще бъдат инсталирани високотехнологични, комфортни електрически асансьори от водещ европейски производител (по избор на Продавача), без машинно помещение, съгласно предвиденото в Работната документация, със спирки на всеки етаж (вкл. подземните),с двупанелни телескопични врати със защита с инфрачервена завеса, луксозна кабина с осветление, огледало и подходяща настилка.

  8. Гараж/ Подземни паркоместа
  Входните рампи и разпределението на подземните паркоместа ще се изпълнява съобразно одобрената Работна документация. Подовите настилки на гаража в подземните нива ще се изпълняват от шлайфан бетон. По стените ще се положи вароциментова мазилка или циментова шпакловка с крайно покритие боя. По таваните не се предвиждат крайни покрития и ще останат на готова стоманобетонова плоча.


  ЗАВЪРШЕНОСТ АПАРТАМЕНТИ

  1. Подови настилки
  Във всички жилищни площи и санитарни помещения на апартаментите ще се изпълнява подова замазка без финишна настилка по система на избрания от Продавача доставчик. Не се предвиждат подови покрития – гранитогрес, паркет и др. В санитарните помещения не се предвижда полагане на хидроизолация.
  На тераси/ балкони се предвижда полагане на бетон за наклон, двуслойна хидроизолация и покритие от плочи със степен на противохлъзгане R10.
  На тераси - използваем покрив се предвижда полагане на система за двоен под (повдигнат) на избрания от Продавача доставчик и с покритие от плочи със степен на противохлъзгане R10.

  2. Вътрешни преградни стени
  Преградните стени ще се изпълняван посредством тухлени зидарии и/или по система за сухо строителство с конструктивни елементи на избрания от Продавача доставчик, съгласно одобрената Проектна документация. се изпълнява вароциментова/ гипсова мазилки по стени, според предназначението на помещението (мокри помещения – вароциментова; немокри помещения – гипсова мазилка). Няма да се изпълняват циментова/ гипсова шпакловка и други крайни покрития (в т.ч. боя).

  3.Тавани
  Във всички апартаменти ще бъде изпълнена мазилка гипсова или вароциментова по избрания от Продавача доставчик, без шпакловки и други крайни покрития (в т.ч. боя). В санитарните помещения на апартаментите не се предвиждат окачени тавани.

  4.Врати
  За всеки апартамент ще бъде монтирана входна блиндирана врата, съгласно проекта и по избор на Продавача. Не се предвижда доставка и монтаж на интериорни врати от Продавача.

  5. Отопление, Вентилация и Климатизация
  Предвижда се изпълнение на апартаментни колекторни табла с тръбни трасета положени в замазка, за захранване на отоплителни тела (радиатори) и връзката им с абонатната станция на Топлофикация в сградата. За санитарно-битовите помещения в жилищната част е предвидено тръбно трасе за извод на тапа за монтаж на лира. Не се предвижда доставка и монтаж на бойлери от Продавача.
  Във всички апартаменти ще бъде изградена вентилационна система за битово-санитарните помещения и кухненските боксове, съгласно одобрената проектна документация, която да отвежда отработеният въздух през вентилационна вертикална мрежа над покрива на сградата. Не се предвиждат доставки и монтаж на вентилатори от Продавача.
  Ще бъдат изградени тръбни пътища и комуникационни кабели до проектно указаните места за индивидуални климатизатори, инверторен тип (мултисплит система).

  6. Водопровод и Канализация
  Водопроводната инсталация ще бъда изградена до „тапа", съгласно одобрената проекта документация, без монтирано санитарно оборудване. Измерването на изразходваното количество вода ще се осъществява чрез монтирани индивидуални водомери за топла и студена вода.
  За канализационната инсталация за битови нужди се предвиждат вертикални PVC - тръби, с хоризонтално отклонение към всеки отделен имот, завършващо с „тапа“ за подови отводнители и с „тапа" до крайните консуматори, съгласно одобрената проектна документация, без монтирани сифони.
  Отводнителна инсталация ще бъде изградена съгласно одобрената проекта документация, със система от воронки, отводнителни решетки и тръби, която да отвежда всички дъждовни води. Предвидена е и система за отводняване конденза на климатични тела.


   

  Контакти

  Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
  Картата зарежда селектираните имоти

  Арх. планове

  Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

  Архитектурни планове и разпределения
  (PDF 20.84 MB)

   Изтегли план  1