Обзаведени апартаменти в кв. "Студентски град"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. СОФИЯ / КВ. СТУДЕНТСКИ ГРАД / УНСС   На картата
Цена  
60 000
896 €/м²
Тип:
Апартамент, Двустаен апартамент, Тристаен апартамент

Обща площ:
67 м²

Етаж:
1-10

Спални:
1,2

Бани:
1

Референтен номер:
Belfield Complex
Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Бани
Оборудвана баня

Прозорци
PVC дограма

Разстояния
10 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 10 км

Нова модерна сграда, която се намира в квартал „Студентски град”- непосредствено до Университет за Национално и Световно стопанство. Районът е оживен, комуникативен и привлекателен за живеене, там са съсредоточени множество популярни нощни клубове, кафета, барове, ресторанти и места за забавления и развлечения. В близост са разположени паркове, градинки и места за разходка, спортни центрове и салони за красота. Сградата е с Разрешение за ползване от 2009 година и разполага с добре поддържани общи части и озеленено междублоково пространство. За по-голямо удобство живущите в комплекса могат да се възползват от услугите на ресторант, кафе-бар и хранителен магазин. Отоплението в сградата е подготвено за пускане на централно парно чрез ТЕЦ, във всеки апартамент има монтирани алуминиеви радиатори и климатик „Voltel”.

Комплексът се състои от десет етажа. Свободните апартаменти са осем на брой и са с вариация в квадратурите от 67.28 до 110.93 кв.м. Към всеки от тях има мазе. Предлагат се качествено завършени:
• стени- латекс
• подови настилки- ламиниран паркет, теракота
• поставена ПВЦ дограма и вътрешни текстилни щори
• оборудвани и завършени бани с тоалетни- испански фаянс и теракота; санитария „Vidima”
• поставени алуминиеви радиатори
• интериорни врати

Ключовото местоположение, модерната инфраструктурна обезпеченост, качествените строителни работи и функционалното вътрешно разпределение, правят имотите привлекателни както за живеене, така и за инвестиция. Апартаментите се предлага стилно обзаведени, което позволява нанасяне на новите собственици, без да е необходимо да правят каквито и да било допълнителни инвестиции.

Районът
„Студентски град” е комуникативен и непрестанно развиващ се квартал, където са съсредоточени едни от най-популярните нощни заведения, кафе-барове и ресторанти. Районът предлага разнообразни възможности за развлечения. В близост са разположени спортни зали и съоръжения, градинки и паркове. Достъпът до центъра на града се осъществява бързо и лесно както с автомобил- по булевардите „Г. М. Димитров”, „Цариградско шосе” и „Симеоновско шосе”, така и с градски транспорт- автобусни, метро и маршрутни линии.
Непосредствено до сградата се намират УНСС и Национална спортна академия. В квартала са разположени също Технически университет, Химико-технологичeн университет, Лесотехнически университет, Минногеоложки университет, филиал на Художествената Академия, Стопанския колеж и Колеж по пощите и далекосъобщенията.


Списък на предлаганите апартаменти в сградата:

Първи етаж
• Апартамент Б1-3: 1 спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, балкон, коридор. Обща площ 73.42 кв.м. Цена 63 000 Евро

Втори етаж
• Апартамент А2-6: 1 спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, балкон, коридор. Обща площ 67.41 кв.м. Цена 60 000 Евро. Вижте детайлна информация за този имот.

• Апартамент Б2-3: 1 спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, балкон, коридор. Обща площ 73.41 кв.м. Цена 64 000 Евро

Трети етаж
• Апартамент А3-6: 1 спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, балкон, коридор. Обща площ 67.37 кв.м. Цена 61 000 Евро

• Апартамент Б3-3: 1 спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, балкон, коридор. Обща площ 73.43 кв.м. Цена 65 000 Евро

Четвърти етаж
• Апартамент А4-6: 1 спалня, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, балкон, коридор. Обща площ 67.28 кв.м. Цена 62 000 Евро

• Апартамент А4-7: 2 спални, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, тоалетна за гости, два балкона, коридор. Обща площ 95.18 кв.м. Цена 77 500 Евро.

Седми етаж
• Апартамент Б7-1: 2 спални, дневна с трапезария и кухненски бокс, баня с тоалетна, тоалетна за гости, два балкона, коридор. Обща площ 110.09 кв.м. Цена 93 600 Евро. Вижте детайлна информация за този имот.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Актуални сходни предложения

Апартаменти ново строителство
гр. София / кв. Студентски град
Софийска област, България

Площи: 37.97 м² — 39.37 м² Етажност: 5

Цени   37 970  35 700 – 39 370 (без ДДС)
Двустаен апартамент
гр. София / кв. Студентски град
Софийска област, България

Площ: 75 м² Спални: 1 Етажност: 7 Етаж: 2

Цена  112 500
Тристаен апартамент
гр. София / кв. Студентски град
Софийска област, България

Площ: 220 м² Спални: 2 Етаж: 9

Цена  199 900
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти