LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
под наем дългосрочно акт 16

Фамилна къща под наем в с. Равно поле

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / С. РАВНО ПОЛЕ   На картата
Цена  
НАЕМ 1 400/МЕСЕЦ

Минимален срок на наема: 1 година

Тип:
Къща

Обща площ:
235 м²

Площ на парцела:
425 м²

Етажност:
2

Етаж:
2

Спални:
3

Бани:
3

Гаражи:
1

Референтен номер:
Kbs 118902
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Парно на газ / Подово отопление

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Отопление
  • Парно на газ
  • Подово отопление

Представяме Ви дизайнерска, напълно обзаведена и оборудвана с всичко необходимо за едно домакинство, просторна къща със собствен двор находяща се на метри от центъра на с. Равно поле. Достъпът до имота е по новоизградена улица, а непосредствено пред него се намира малък парк. Равно поле е само на 20 минути от центъра на София, като местоположението предлага бърз достъп и до всяка друга точка на града през Околовръстен път и Цариградско шосе.

Благоприятната среда, здравословните условия за живот сред чистият въздух и спокойствието, което осигурява района са основни фактори, които привличат все повече семейства да изберат Равно поле за свой дом. Селото разполага с училище, детска градина, супермаркет, магазини, нови модерни детски площадки и игрища, а в непосредствена близост се намира и популярният Голф клуб „Света София“.

Къщата е обзаведена в така модерният индустриален стил по проект на водещ български дизайнер който е успял да създаде невероятна атмосфера и уникално усещане за семплост и лукс едновременно. Строителството и обзавеждането са изпълнени с висококачествени материали, отоплението на първи етаж е подово, а на втори етаж с радиатори, към момента къщата е напълно завършена и се очаква да бъде обзаведена до края на месец май тази година.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Наемане на имота
Ако харесате имота и решите да го наемете, ще имаме ангажимент да организираме среща с наемодателя, на която ще подготвим и ще предоставим за одобрение и подпис от двете страни на договор за наем и приемо-предавателен протокол за имота. Обичайната практика е да се предплати един наем за първия месец и да се остави гаранционен депозит при наемодателя в размер на един наем. Свържете се с отговорния брокер за този имот за по-подробна информация относно процедурата за наемане на имот.

Допълнителни услуги
С нас можете не само да наемете имот, но и да се възползвате от редица допълнителни услуги. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Актуални сходни предложения

под наем
(дългосрочно)
Къща
гр. София / кв. Бояна
Софийска област, България

Площ на сградата: 960 м²Площ на парцела: 1000 м² Спални: 6 Етажност: 3

Наем  4 000 /месец
под наем
(дългосрочно)
акт 16
Къща
с. Бистрица
Софийска област, България

Площ на сградата: 350 м² Спални: 3 Етажност: 2

Наем  3 000 /месец
под наем
(дългосрочно)
акт 16
Къща
гр. София / кв. в.з.Бункера
Софийска област, България

Площ на сградата: 180 м²Площ на парцела: 1000 м² Спални: 2 Етажност: 2 Етаж: 0-2

Наем  2 400 /месец
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти