Иван Атанасов

Старши консултант, Офис Източни, София

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Иван Атанасов завършва средното си образование в 128 СОУ “Ал. Айнщайн“ гр. София със специалност „Митническо комисионерство“ и продължава висшето си образование в Университет за национално и световно стопанство – София със специалност "Икономика на търговията". Владее английски език на средно ниво.

Професионалната му кариера стартира през 2001 г. като продавач-консултант в една от най-големите вериги магазини за офис консумативи в България. Не след дълго му е гласувано доверие и е назначен на длъжност управител на транспортната фирма в същият холдинг. Отговаря за автопарк от над 100 автомобила и за цялостния процес свързан с транспорта, логистиката и доставките на стоки до магазините и крайните клиенти за територията на цялата страна. Паралелно с тази длъжност и тези отговорности Иван основава дружество с основна дейност търговия на дребно.

В личен план извършва няколко успешни сделки с недвижими имоти и това го насочва към брокерската професия. Става част от екипа на голяма компания за недвижими имоти и придобива богат опит в областта на продажбите. Към екипа на LUXIMMO Иван се присъединява през 2023 година. Той умело води преговори с инвеститори и продавачи постигайки успешни споразумения и осигурявайки взаимно изгодни сделки за всички страни. Неговите умения за комуникация и способността да създава положителна атмосфера за дълготрайни взаимоотношения допринасят за успешното развитие на LUXIMMO и постигането на стратегически цели.

Иван демонстрира висок професионализъм, аналитични умения и способност да разбира потребностите и мотивите на страните в процеса на преговори. За себе си отбелязва, че е всеотдаен, отговорен и коректен. За него интересът на клиента е водещ.

Личното си време прекарва със семейството и приятелите. Обича спорта, разходките сред природата и морето. Любител е на пчеларството.
Иван Атанасов в медийни публикации

02.01.2024, LUXIMMO

Брокери на месец декември 2023

Изпратихме празничния декември като един от най-успешните месеци за 2023 година. На 20.12 най-изявените търговци от нашата агенция бяха отличени по време на церемонията за връчването ...

01.09.2023, LUXIMMO

Брокери на месец август 2023

Август беше идеалният завършек на това динамично имотно лято. Консултантите ни на Черноморието и в Гърция помогнаха на толкова много хора да открият своя втори дом край вълните, високите ...

01.08.2023, LUXIMMO

Брокери на месец юли 2023

Отново дойде моментът, в който отличаваме тези, които през последния месец сбъднаха най-много мечти на най-голям брой клиенти. Тези консултанти, които си заслужиха горещи препоръки ...