Парцел и проект за луксозен хотел Евдемония до Англо-американско училище

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / БЛИЗО ДО С. ПАНЧАРЕВО / ДО АМЕРИКАНСКИ КОЛЕЖ   На картата
Цена  
Цена по договаряне
Тип:
Хотел, Парцел за инвестиция

Обща площ:

Площ на парцела:
1000 м²

Референтен номер:
Kbs 82001
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния
13 км 12 км

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Център на града: 13 км
 • Летище Sofia (SOF): 12 км
 • Магазин за хранителни стоки: 1 км
 • Спирка: 1 км
 • Болница: 2 км
 • Училище: 1 км

Представяме ви парцел (1000 м²) с разрешение за строеж на апартхотел (РЗП 2000 м²) с ресторант, СПА, фитнес и конферентна зала. Сайтът на проекта "Евдемония - първият философски хотел в България": evdemonia.space. Строителната площадка е открита.

Локация:Намира се на входа на спортната база на ЦСКА в Панчарево, на 200 м. от резиденцията на Софарма, на 500 м. от Англо-американското училище. 62 м. лице на асфалтираната ул. 'Асен Киселинчев'.

 • до Англо-американското училище и футболната база на ЦСКА;
 • на 250 м. от „Белия дом“ и „Маунит вю вилидж“, „Свети Георги“, до селищата от затворен тип „Crystal Bell”, „Бяла черква“ и др.
 • в момента по действащата пътна мрежа отстоянията са: до „Бизнес парк София“ и Интерекспо-Център - около 4 км., до „Летище София“ и „Орлов мост“ - 11 км., до Панчаревско езеро - 1,5 км, до начална станция на камбинков лифт „Симеоново“ 4,8 км.
 • наблизо гора, актувана като зелен пояс в ОУП, която не може да бъде застроявана.

  Етап на проекта: виза за строителство и открита строителна площадка без започнати строителни дейности.

  Параметри виза за проектиране:
  a) плътност 30%;
  b) кинт 0,9;
  c) кота корниз 10 м.;
  d) мин. озеленяване 60%;
  e) Поради големина на парцела под 1500 м2 параметрите са по-високи от околните парцели, които са с предписания 7 м кота корниз и 0,7 кинт. Следователно няма да има по-високи сгради в района, които да засенчват красивата гледка към Витоша!

  Проектираната сграда е с качествата на архитектурна забележителност. Дело е на единствения световноизвестен наш архитект проф. Марин Керемидски.
  Характеристики на имота: ток, вода, оптичен кабел за интернет. Възможност за допълнителни 15-20 паркоместа върху сервитута на улицата пред сградата. Има разрешение за строеж и открита строителна площадка. Впечатляваща гледка към Витоша (200 м² покривна тераса с асансьорен достъп). Проектът с РЗП 2000 м2 е подходящ за: апартхотел, семинарен център с хотелска част, ресторант и СПА -луксозна жилищна сграда (евентуално с ресторант, фитнес и СПА), интернат или сграда за настаняване на персонала на Англо-американското училище - клиника, малка болница, старчески дом от най-висок клас.

  Оглед на имота
  Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер

  Резервация на имота
  Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

  Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
  Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


 • Местоположение

  Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

  Арх. планове

  Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

  Архитектурни планове и разпределения
  (PDF 0.52 MB)

   Изтегли план  1

  `

  Технически характеристики

  Техническа инфраструктура: лице на асфалтов път; ток (чисто нов кабел по границата на парцела), вода, оптичен кабел (интернет/тел./ТВ); канализация в района няма – визата за проектиране предписва изгребна яма или минипречиствателна станция. 5) Параметри проект: a) Застроена площ около 305 м2; b) РЗП 2000 м2 (четрири етажа + подпокривен етаж + покривна тераса); c) артистичен амфитеатралем двор 600 м2; d) няма загуба на РЗП чрез подземни гаражи, тъй като проектът е за апартаментен хотел с облекчени изисквания относно места за паркиране; около 3 м. сервитут на асфалтовата улица пред парцела с дължина около 70 м. дава възможност за паркиране на 15 автомобила + 10 паркоместа върху собствения имот.

  Контакти

  Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
  Картата зарежда селектираните имоти

  Арх. планове

  Ще ви бъде небходимо приложение за разчитане на файлове във формат .pdf. Ако го нямате инсталирано, можете да го свалите от тук Acrobat Reader.

  Архитектурни планове и разпределения
  (PDF 0.52 MB)

   Изтегли план  1