LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Самостоятелна къща за продажба в комплекс "Окол Лейк Парк" с гледка към яз. Искър

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / С. ГОРНИ ОКОЛ / ДО ЯЗ. ИСКЪР   На картата
Цена  
370 000
Тип:
Къща

Обща площ:
114.54 м²

Площ на парцела:
424.36 м²

Етажност:
1

Стаи:
4

Спални:
3

Бани:
2

Асансьор:
да

Паркоместа на закрито:
2

Референтен номер:
Kbs 123564

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
 • Магазин за хранителни стоки: 1 км
Гледки от имота
 • Гледка към гора
 • Гледка към езеро
 • Гледка към планината
Строителство
 • Тухла

Предлагаме на Вашето внимание модерна къща с прекрасни гледки към яз. Искър.

Основни параметри на имота:
Къщите тип B са лимитирана серия къщи в самостоятелни парцели, разположени в южната част на голф игрището в OKOL Lake Park. Ситуирани са в непосредствена близост до центъра на комплекса, с чудесна панорама към Рила и южно изложение.
- Състоят се от един жилищен етаж с просторна дневна част и кухня с трапезария. Къщите тип В2 са с три спални и две бани.
- Към имота има 2 подземни паркоместа, които не влизат в РЗП-то на къщата, като има достъп чрез стълби и асансьор.
- Къщите се предлагат в пакетна цена, заедно с парцела, в който са разположени.
Всички къщи се предлагат със завършен екстериорен и ландшафтен проект на двора с поливна система, напълно обзаведени, съобразно предварително разработения и визуализиран интериорен проект (вариант „Премиум Плюс“).

Етапи на строителство:

 • Начало на строителните работи – 06.2024 год. ;
 • Завършване на груб строеж – 10.2024 год. ;
 • Подписване на акт образец 15;
 • Въвеждане на обекта в експлоатация – най-рано 06.2025.

  За комплекса:
 • OKOL Lake Park ще бъде ново и модерно населено място, което ще функционира като съвременна алтернатива на градската среда. Комплексът ще предлага всички битови удобства и множество възможности за активен живот, работа и отдих, в по-голяма близост до природата.
 • OKOL Lake Park ще бъде качествена среда на обитаване, в която всички елементи са в синергия помежду си и в хармония със заобикалящата ги природа. Проектът е вдъхновен от идеята за съчетаване на удобствата на съвременния живот с близостта до природата и живота в бавно темпо. Спокойствието, чистият въздух и чувството за простор ще бъдат част от ежедневието на всички гости и жители на комплекса.
 • Общата инвестиция в OKOL Lake Park се оценява на около 300 млн. евро. Изграждането на комплекса ще се разгърне в няколко фази, като цялостното му развитие ще обхване период от 20 години. Проектът се изгражда с грижа за опазването на околната среда и съгласно принципите на устойчиво развитие.
 • Мастър планът на OKOL Lake Park е разработен през 2014 г. от водещата френска компания за урбанистично планиране Egis Group, съвместно с Аtelier Villes & Paysages и голф архитектите на European Golf Design.
 • Мастър планът на OKOL Lake Park е разработен комплексно с цел осигуряването на синергичен ефект между отделните проектови елементи и оптимално позициониране на голф игрището, публичните и жилищните зони. Местоположението на жилищните зони е съобразено с изискванията за удобство, достъпност, ослънченост и максимална експозиция към живописните панорами.
 • Различните зони с техните функции са дефинирани съобразно съществуващите природни дадености и желанието на инвеститора да създаде предпоставки за развитие на целия регион чрез обособяване на „отворена“ общност, която да взаимодейства с околната среда и местните общности.


 • Местоположение

  Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

  Видео

  `

  Технически характеристики

  Egis Group е международно признат строително-инженерингов холдинг, който в своята област се нарежда сред първите 10 в Европа и сред първите 20 в световен мащаб.

  Концептуалната градоустройствена визия на OKOL Lake Park е разработена от международно архитектурно бюро Selin Maner Architects, с водещ проектант арх. Селин Манер.

  Подробният устройствен план на OKOL Lake Park, влязъл в сила на 30.08.2017 г., е изработен от колектив на „Маркан Проект“ ООД и предвижда жилищните зони да са с малка височина, плътност и коефициент на интензивност на застрояването.

  Финалната градоустройствена визия и дизайн са дело на екипа на Голф Окол ЕООД с водещ архитект арх. Петко Маринов. Концептуалният подход предлага единна архитектурна визия и организация на всички елементи от OKOL Lake Park с цел постигане на максимална синергия, комфорт на обитаване и хармония между отделните обекти на средата.

   

  Контакти

  Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
  Картата зарежда селектираните имоти