LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Парацел за еднофамилна къща до м-н "Фантастико"

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. БАНКЯ   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция

Обща площ:
1067 м²

Референтен номер:
Sve-112643
Инфо пакет

Състояние
добро

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към парк

Парцел с правилна форма в регулация, на тиха улица в близост до магазин „Фантастико“ в град Банкя. Равен и слънчев с лице 23 метра на широка и равна улица. Разполага с вода, ток и канализация.

Устройствена зона „Жм 2“:

• Плътност - 25%;
• КИНТ – 0.8;
• Кота корниз – 8.5 м.
• Мин.Озеленена площ 60%.
• Площ 1067 кв.м

В района преобладават нови еднофамилни къщи. В непосредствена близост са спирка на градския транспорт, магазин „Фантастико“, Завод за бутилиране на минерална вода „Банкя“, ул."Стефан Стамболов" и др.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме отговорна компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти