Парцел за продажба в кв. Градоман

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ СОФИЯ / ГР. БАНКЯ   На картата
Цена  
68 600 55 300
48 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
1143 м²

Референтен номер:
SL 12
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Предлагаме парцел на тихо и комуникативно място в кв. Градоман, гр. Банкя. Парцелът се намира в престижен район осигуряващ бърз достъп до столицата. Банкя е целогодишен курорт с минерални извори и чист въздух, разположен на 16 км от София.

Парцелът е с обща квадратура 1107 м2 (по нот. акт) / 1143 м2 (по графична скица). Парцелът се разделя на поземлени имоти с квадратури - 571 м2 и 572 м2, попадащи в устройствена зона Жм2 – жилищна зона с малкоетажно застрояване и параметри: плътност 30%, Кинт 0.9 , Кота Корниз 10 м.

Извадена е скица от новия кадастрален план на града. Пред имота са прокарани ток и вода. Парцелът има отлична комуникация и възможност за построяване на две къщи.Теренът е с правилна форма и 28 м лице на асфалтова улица.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти