Орлин Орестов

Директор на офис / Партньор, Офис Цар Асен, София (PROPERTY.BG)

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Опит, познание на пазара и отдаденост към клиентите

Орлин Орестов се присъединява към екипа на LUXIMMO още при основаването на компанията и към момента е един от нашите най-опитни брокери. Той има широк спектър от познания и опит в продажбите на всякакви видове имоти, като през последните години е по-тясно специализиран в областта на покупко-продажбите на жилищни имоти и парцели в София.

Орлин владее отлично английски и руски език, завършил е 32-ро СОУ в София. Висше образование придобива в УНСС, след което няколко години работи в сферата на услугите в България и чужбина.
Всички отзиви за Орлин Орестов
ОТЗИВ ОТ Еми и Ники
Здравейте, Ние сме Еми и Ники и от три години търсим мечтания имот в Гърция. Три години Никола обикаля Халкидики с нас надлъж и нашир. Навъртели сме заедно над 500 километра - и по асфалт и по черни пътища. Направили сме близо 100 огледа. В нито един момент, Никола не ни накара да се чувстваме твърде капризни. Нито веднъж не се опита да ни притисне (както обикновено правят брокерите), как непременно трябва да купим даден имот. Напротив, през цялото време Никола оказа твърда подкрепа на нашето желание да не правим компромиси с изискванията си. В крайна сметка неговото търпение и упоритост се увенчаха с успех - открихме иглата в купа сено - идеалният имот, който отговаря на абсолютно всичките ни изисквания. Горещо препоръчваме Никола на всички "капризни" купувачи в района на Халкидики. Благодарим, Еми и Ники
ОТЗИВ ОТ Еми и Ники