LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Ваканционен комплекс от вили с Акт 14 в местност "Стойките"

Цена  
1 000 000
714 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Вилa, Инвестиционен проект

Обща площ:
1400 м²

Квадратура на сградите/комплекса
1400 м²

Референтен номер:
STO-87251
Инфо пакет

Състояние
БДС (на шпакловка и замазка)

Обзавеждане
Необзаведен

Тип строителство
Тухла

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към гора
  • Гледка към планината
Строителство
  • Тухла

Представяме инвестиционен проект - нов комплекс от вили в Пампорово, разположен в местността "Стойките" с развита инфраструктура и с панорамна гледка към кулата „Снежанка“.
Комплексът заема територия от 7609 кв.м, като включва 2 типа вили с обща площ 1400 кв.м. До комплекса се стига по асфалтов път.

Вилите имат Акт 14 и строежът на комплекса е спрял. Продава се „на шпакловка и замазка“. Всяка вила разполага с отделен парцел земя и има водоснабдяване, електричество и канализация.

Вилите тип 1 и 2 са с обща площ по 310 кв.м всяка. Изградени са от висококачествени червени тухли, на основа от бетон, с дълбочина 1,5 м.
На първия етаж с площ 150 кв.м има хол с камина, две спални с отделни бани, сауна.
На втория етаж има 5 спални с отделни бани.

Вилите тип 3 и 4 са с обща площ 340 кв.м всяка, разделена на 2 части по 170 кв.м с отделни входове.
Първият етаж е изграден от червена тухла и включва хол с площ 50 кв.м с камина, зона за сауна с душ, тоалетна, зона за отдих, вход и съблекалня, стълбище към втория етаж.
Вторият етаж е направен от бор, обработен отвън и отвътре с емулсия на ленена основа със срок на ползване 10 години. Фундаментът е с дълбочина до 2,5 м.
На втория етаж има 3 спални с бани.

Вила тип 5 е направена от червена тухла и се състои от 3 отделни стаи с бани и отделни входове. Вторият етаж може да се ползва като фитнес или кафене.

Вилите имат електричество, вода, газ, канализация, достъп по асфалтов път.

Технически характеристики:
● Канализационната система е готова, свързана с обща тръба, изведена под асфалтовия централен път към отсрещната страна на комплекса за връзка с централизираната канализация;
● Всички вили имат мълниезащита;
● Направени са арматурни стени на места, достигащи дълбочина до 7,5 м от висококачествен бетон и армировка на 4 нива;
● Вляво от вилите от страната на комплекса „Stream Resort” има отвод за вода от планината от тръби d/60 cm;
● Централизиран газопровод, свързан с територията на комплекса;
● Има всички необходими документи за вода, ток, земя, акт 14 за всички вили.

Финансиране на покупката
Банково ипотечно кредитиране е осигурено от нашия кредитен център SUPER CREDIT при най-ниски лихви и процент самоучастие. Поради напредналата фаза на строителство ипотечно кредитиране е възможно веднага.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти