LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Парцел с Разрешение за ползване на минерална вода

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК / ГР. ВЕЛИНГРАД   На картата
Цена  
1 300 000
151 €/м²
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
8596 м²

Референтен номер:
Sve-112041
Инфо пакет

Обзавеждане
Необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Парцел в гр. Велинград, м. Делове, подходящ за курортен/СПА хотел, почивен дом или др. Имотът попада в Урбаризирана зона за комплексно застроване. Има извадено Разрешение за водовземане от минерална вода. Достъпът до града е лесен и бърз.

Имотът се характеризира със следните параметри:
• Площ: 8596 кв.м
• Лице на локално асвалтирано платно
• С изрядни документи
• Обявената цена е без ДДС

Парцелът предоставя отлични условия за инвестиции.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти