LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Парцел за инвестиция за вилно селище на язовир Батак

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ПАЗАРДЖИК / БЛИЗО ДО / М-Т ЕНЬОВ КАМЪК   На картата
Цена  
171 000
33 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Парцел за инвестиция

Обща площ:
5200 м²

Референтен номер:
SOF-123795
Инфо пакет

Разстояния
85 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Plovdiv (PDV): 85 км
Гледки от имота
  • Гледка към планината
  • Гледка към поляни
  • Гледка към хълмове
  • Гледка към язовир

Представяме изключителен парцел, находящ се на живописна локация на язовир Батак, в местност Еньов камък.

Имотът е разположен на около 7 км от Батак и на 7 км от Ракитово, на 19 км от Велинград, в Западните Родопи, област Пазарджик. Язовирът е шестият по големина язовир в България.

Земята е извадена от земеделския фонд, и може да се започне проектиране веднага.

Има ПУП за вилно селище с РЗП 1540 кв.м.

Параметри:

  • Площ: 5 200 кв.м;
  • Пльтност: 30%;
  • Кинт: 0.6.

Имотът е атрактивна инвестиция.

Мястото е популярна дестинация с постоянно увеличаващо се търсене от туристи, за отдих и спорт, водни спортове, разходки, пикници, къмпинг, колоездене и други активности.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.

Търсите подходящия за Вас имот?

Не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете за Вашите нужди и предпочитания. Нашият екип ще проведе задълбочено проучване на пазара, за да Ви предложи имоти, които точно отговарят на Вашите критерии. Разполагаме с изключително портфолио от висококачествени и ексклузивни жилища, които са достъпни само за нашите клиенти. За да сте първите, които ще получите информация за тях – свържете се с нас.

Допълнителни услуги

Като ценен клиент на нашата компания, Вие ще имате привилегията да ползвате напълно безплатно услугите на нашия опитен юридически екип. В допълнение, предлагаме комплексни решения, включващи имуществена застраховка, безплатна финансова консултация, както и изгодни условия за финансиране. Нашите услуги се разпростират и в сферата на препродажбата, отдаването под наем и управлението на имоти. Осигуряваме висококачествени ремонтни дейности и обзавеждане чрез специализирани фирми, които са част от нашата корпоративна група и са наши дългогодишни професионални партньори.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти