LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
акт 16

Крайбрежно имение - хотел в тоскански стил до Нос Калиакра

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ ДОБРИЧ / БЛИЗО ДО ГР. КАВАРНА   На картата
Цена  
3 700 000 (без ДДС)
1 423 €/м²
(без ДДС)
Тип:
Къща, Хотел, Бизнес, Вилa, Резиденция, Шато, Имот за инвестиция, Имение

Обща площ:
2600 м²

Площ на парцела:
12884 м²

Етажност:
2

Стаи:
-

Спални:
-

Референтен номер:
VAR-108349
Инфо пакет

Състояние
отлично

Отопление
Термопомпа

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния
60 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Varna (VAR): 60 км
Гледки от имота
  • Гледка към басейн
  • Гледка към вътрешен двор
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
  • Гледка към хълмове
Отопление
  • Термопомпа

Петзвездно "каменно бижу" - далечното пътуване в романтичната Тоскана!

Представяме имение без аналог на брега на морето, хотел в тоскански стил, разположен на 8 км южно от Нос Калиакра, до Каварна.

Мястото е истински картинен пейзаж, с живописна природа и зашеметяваща панорама, без съседи, където скалите и морето предлагат невероятно уединение и спокойствие. Плажът е разположен на около 300 м от хотела.

УПИ - 12 884 кв.м, РЗП - 2 600 кв.м.

Имотът е съграден по съвременни и древни техники на каменна зидария, като конструкцията е железобетонна, с метален гредоред за обема между етажите, който поема цялата инфраструктура на хотела.

Използван е около 1 600 куб.м дялан камък, а зидът е 60 см, изпълнен с реален градеж, без лепене и имитации. Покривите са покрити с керемиди "антик".

Концепция със специално внимание към рекреацията

Резиденцията предлага басейн, лоби бар, ресторант и подземен етаж с кухня, механа и винарна, склад и технически помещения.

Хотелът разполага с 19 бр. луксозно завършени апартаменти, всеки със своя неповторим характер и стил. Всички интериорни детайли са доставени и изпълнени от манифактури, работещи по древните технологии. За управлението на имота е отделена и специална "Зона Мениджмънт".

За комфорта на обитаването през всеки сезон, ОВК (отопление, вентилация и климатизация) е решена с терпомомпи "вода-въздух", с инсталирани конвекторни тела във всички помещения.

"Зона Лозе"

Екологичният дизайн в съчетание с магнетичната природа допълват и лозовите масиви в имота. Гроздето на брега на скалите, с панорама към морето - предпочитан терен за тържествата на открито, който гостите на хотела избират за идеалната сцена за специалните им събития. Местността е много подходяща за отглеждането на лозята. Районът на Калиакра е природно-археологически резерват, предлагащ отлична комбинация от недокосната природа с чист въздух и чиста вода, пещери и обширни плажни ивици.

Голф игрища в близост

Локацията е известна и като Голф Ривиерата на България. На 18 км от имението е разположен Thracian Cliffs Golf & Beach Resort, на 19 км - BlackSeaRama Golf & Villas, и на 20 км - Lighthouse Golf & Spa Resort.

Аристократичният хотел може да се превърне и в частна лятна резиденция на брега на морето. Свържете се с нас за повече информация.

Посочената цена е без ДДС.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти