Парцел за застрояване в местността "Юрта" на Свети Влас

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / БЛИЗО ДО К.К. СЛЪНЧЕВ БРЯГ / КОМПЛЕКСИ "БЪТЕРФЛАЙ"   На картата
Цена  
196 680
110 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция, Имот за инвестиция

Обща площ:
1788 м²

Референтен номер:
Snb 59506
Инфо пакет

Разстояния
600 м 35 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 600 м
  • Летище Burgas (BOJ): 35 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към планината

Предлагаме на вашето внимание парцел в регулация с площ 1788 кв.м., който се намира в местността "Юрта" на курорта Свети Влас в непосредствена близост до Слънчев бряг с богатството от места за развлечения, удобства и ежедневни услуги.
Този регулиран парцел предлага чудесна локация и отлична гледка към морето и планината. Отлична възможност за инвестиция, подходящ е за построяване на жилищна сграда, курортен хотел, почивен дом. Това е първокласен парцел, в район известен с чистия си въздух и красивата природа. Подобни оферти се предлагат на пазара много рядко, поради изключителните характеристики на имота:
• Парцелът се намира на високо място и поради денивелацията на терена от него се разкрива чудесна гледка към морето.
• Парцелът е разположен в полите на планината, далече от шума и тълпите в курорта и въздухът там е чист и свеж.
• Подобни парцели са рядкост, разположени до гората, от които се разкрива несравнима панорамна гледка.

Разполага с изготвен ПУП, електричество, вода и канализация има на 10 м от парцела.

Парцелът може да се застрои при следните параметри:
Височина на сградата - 10 метра
Максимална плътност на застрояване - 30%
Кинт - 1.2
Минимално озеленяване - 50 %

Отлично предложение за парцел за инвестиция в близост до най-големия български морски курорт – Слънчев бряг, едва на 35 км от международното летище Бургас и до всички удобства, които предлага развитият морски град.

Оглед на имота
Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване
Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса. За да научите точното му местоположение, моля свържете се с отговорния брокер по тази оферта чрез контактите, указани по-долу в страницата!

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти