LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Ексклузивна
агенция

Ексклузивен, уникален парцел на първа линия на Централния плаж в с. Лозенец

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БУРГАС / С. ЛОЗЕНЕЦ / ЗАД БАР ТHE SPOT   На картата
Цена  
1 200 000
271 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция

Обща площ:
4431 м²

Референтен номер:
LXH-78448
Инфо пакет

Разстояния
400 м 60 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 400 м
  • Летище Burgas (BOJ): 60 км
  • Магазин за хранителни стоки: 400 м
  • Спирка: 700 м
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към морски залив
  • Гледка към плаж

Агенция LUXIMMO предлага с ексклузивен мандат за продажба, без комисиона от купувача, този уникален парцел на първа морска линия, в северната част на Централния плаж, точно зад емблематичния плажен бар Тhe SPOT, в артистичния курорт Лозенец. Красивият скалист нос ''Амбелиц'' е в съседство.

Локация

През последните години този район на морския курорт Лозенец се оформи като престижна зона за плажуване и обитаване, предвид обширната пясъчна ивица на Централния плаж и няколко луксозни сгради (например Belle Époque Beach Residence), които бяха изградени в съседство. Най-добрият пясъчен плаж на Лозенец е именно тук — VIP зоната пред бар The SPOT, предлагащ луксозни шатри, шезлонги и чадъри с първокласно целодневно обслужване. В непосредствено съседство, на самия пясъчен плаж, се намират още сърф училището Kite Surf Park Lozenets, реномираният ресторант Djanam, бийч-баровете Living Room и Gypsy. Центърът на курорта Лозенец, с неговите известни заведения и възможности за развлечения се намира буквално на 8-10 минути пеша!

Параметри

Парцелът е с площ 4431 кв.м и заема ивица с лице на първа линия, с дължина около 70 метра, като последната 1/3 от парцела преминава на втора линия зад съществуваща жилищна сграда. Имотът разполага с фронтални морски гледки към красивия залив на Лозенец и към живописния скалист нос ''Амбелиц''.

До парцела има прокарана цялата нужна инфраструктура в т.ч. ток, вода и канал. Теренът НЕ ПОПАДА в 500 метровата зона около плаж ''Корал'', в която строителството не е разрешено.

Към настоящия момент теренът е със статут на земеделска земя, но са подготвени документи за регулацията му в парцел за застрояване с очаквани параметри на застрояване, както следва:

  • Максимална плътност - 25%
  • Максимален Кинт - 0,5
  • Височина - 5,5 м.

Бъдещите параметри на терена, след приключване на процеса по регулацията му, ще дадат възможност на него да бъдат построени множество свободностоящи двуетажни вили, къщи-близнак или прикачени редови къщи (тип. таунхаус), които да формират луксозно вилно селище на първа морска линия.

Забележка 1): Теренът се намира ИЗВЪН 500 метровата зона около плаж ''Корал'', в която зона не се разрешава в строителство. Ето защо теренът може да бъде свободно застрояван, след приключването на стартираната процедура по регулация.

Забележка 2): Парцелът не може да бъде разделян и продаван на по-дребни парчета. Указаната цена е за продажба на целия парцел.

Забележка 3): Предвид текущия статут на терена, при продажбата му не се начислява ДДС (сделката е освободена от ДДС).

Пълно съдействие на купувача

Екипът на нашата агенция LUXIMMO, при нужда може да осигури пълно съдействие на купувача относно довършването на процедурата по смяна на статута на парцела, както и за провеждане на всички необходими действия, свързани с проектиране и строителство на сгради, комуникация с архитекти, проектанти, строителни компании и др. Разполагаме с дългогодишен опит в работа с доказани професионалисти в областта на проектния мениджмънт, които можем да предоставим на новия купувач или инвеститор, с цел улесняване на неговите бизнес планове, свързани с бъдещото развитие на този терен.

Очакваме Вашето запитване

Ако желаете да организирате оглед на имот, който Ви интересува, или да посетите някой от нашите офиси, моля свържете се с нас. За да уговорите ден и час за среща или оглед, можете да се обадите на посочения в обявата телефон или да изпратите запитване чрез електронната поща. Нашият консултант ще Ви съдейства с всички необходими подробности и ще уговори удобно за Вас време.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Видео

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти