LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Ексклузивна
агенция

Регулиран парцел за строителство в Банско

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД / ГР. БАНСКО / ДО АПАРТХОТЕЛ ''EAGLE'S NEST"   На картата
Цена  
124 500
300 €/м²
Тип:
Парцел в регулация, Земя, Парцел за инвестиция

Обща площ:
415 м²

Референтен номер:
67220
Инфо пакет

Разстояния
160 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Sofia (SOF): 160 км
  • Магазин за хранителни стоки: 20 м
  • Спирка: 1 км
  • Болница: 5 км
  • Училище: 500 м
Гледки от имота
  • Гледка към града
  • Гледка към планината

Уникален ъглов парцел за продажба, разположен в най-добре уредения и изцяло застроен квартал на Банско, с хубави улици и напълно изградена инфраструктура и градска среда! Парцелът е единственият, останал свободен в този квартал. Само на 5 минути пеша до главната улица "Пирин". Кварталът се характеризира с изключително добре оформена заобикаляща среда, само нови и красиви сгради наоколо, новоизградени чисти улици и тротоари, отличен избор от магазини, супермаркети и ресторанти наоколо. Тук няма да видите никакви строежи, никакви изкопи или кални улици. Кварталът е напълно оформен и завършен. Без съмнение, това е мястото в Банско, където ще се почувствате в истински модерен европейски курорт, спокойна атмосфера, чудесни гледки към планинските върхове. Друга важна екстра е, че кварталът е напълно газифициран.

Парцелът се намира в регулацията на града и е с площ от 415 кв. м. Параметрите на застрояване позволяват израждането на 4 етажна сграда с максимална обща РЗП около 1800 кв. м. Еднофамилна планинска къща или луксозен апартаментен комплекс, със сигурност това е правилното място. Парцелът е подходящ също и за изграждането на търговски имот, магазини или шикозен ресторант.

В зависимост от плановете на новия купувач, специалистите от нашия местен офис могат да помогнат с всички необходими документи и разрешителни. При желание нашата дъщерна компания Anabella Projects може да помогне и с архитектурните проекти, пълен мениджмънт на строителния процес и супервизия през цялото време на строителството.

В случай, че имате сериозни намерения към Банско, ние определено препоръчваме да разгледате първо този парцел.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти