LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Атрактивен парцел в гр. Банско

БЪЛГАРИЯ / ОБЛАСТ БЛАГОЕВГРАД / ГР. БАНСКО / КВ. ЦЕНТЪР / ДО "PREMIER LUXURY MOUNTAIN RESORT"   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Парцел в регулация

Обща площ:
7354 м²

Референтен номер:
Sve-66697
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

УПИ в ски-курорт Банско. Парцелът е равен, ситуиран в непосредствена близост до пет-звездния хотел „Premier Luxury Mountain Resort“. В съседство, само на 700 м, се намира и кабинковия лифт. Банско е един от най-атрактивните ски центрове в страната. Разположен е на около 150 км от столицата и 96 км от Благоевград. Банско попада в територията на Национален парк „Пирин”, което го прави подходящо място освен за зимен, така и за летен туризъм. Районът на Банско е известен и с минералните си води, което превръща курорта и в атрактивна СПА дестинация. Много от големите хотели в града разполагат с басейни и съвременни спа центрове, които предлагат богата гама от уелнес процедури.
Парцелът е с асфалтов достъп, има ток, вода и канализация.

Парцелът разполага с впечатляваща панорама към планината. Подходящ е за жилищно застрояване, хотел, къщи. Характеризира се със следните параметри:
• Площ: 7 300 кв.м
• Кинт: 1.5
• Плътност: 30 %
• Кота корниз: 10 м

Банско е атрактивен град, притегателен както за българи, така и за чужденци. Популярен с планинското си местоположение и разнообразните възможности за зимен спорт, Банско предлага и редица варианти за почивка и туризъм в останалите сезони. В района на Банско функционира и едно от най-модерните голф игрища в страната, което предлага отлични възможности за голф, съчетани с красива природа и чист въздух. В града има и множество музеи и забележителности, регистрирани са над 130 архитектурно-исторически паметници на културата, седем от които са с национално значение. В близост до Банско се намират и градовете Разлог и Добринище – също популярни туристически дестинации. На 20 км северно от Банско се намира град Белица, в близост до който е разположен парк за адаптация на танцуващи мечки.

Оглед на имота

Можем да организираме оглед на имота в удобно за вас време. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Резервация на имота
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на предварителен и окончателен договор. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно процедурата на покупка и начините за плащане.

Допълнителни услуги и следпродажбено обслужване

Ние сме реномирана компания и ще бъдем с вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги по ваше изискване с цел пълноценно и безпроблемно ползване на новозакупения имот. Услугите, които можем да предложим, включват получаване на одобрение за ипотечен кредит, застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

`

Технически характеристики

Парцелът разполага с впечатляваща панорама към планината. Подходящ е за жилищно застрояване, хотел, къщи. Характеризира се със следните параметри:
• Площ: 7 354 кв.м
• Кинт: 1.5
• Плътност: 30 %
• Кота корниз: 10 м

Квартал

В района на Банско функционира и едно от най-модерните голф игрища в страната, което предлага отлични възможности за голф, съчетани с красива природа и чист въздух. В града има и множество музеи и забележителности, регистрирани са над 130 архитектурно-исторически паметници на културата, седем от които са с национално значение. В близост до Банско се намират и градовете Разлог и Добринище – също популярни туристически дестинации. На 20 км северно от Банско се намира град Белица, в близост до който е разположен парк за адаптация на танцуващи мечки.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти