Красимира Апостолова

Консултант, Асоцииран партньорски офис BARNES Bulgaria

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Здравейте!

Добре дошли в моето кътче, в света на недвижимите имоти. Аз съм Краси Апостолова, вашият посредник в пазара на имоти в София, специалист в реализирането на успешни покупко-продажби, както и създаването и реализирането на интериорни проекти.

Представете си това: дом, който надхвърля обикновеното, превръщайки мечтите ви в реалност в София. Това е целта ми — да ви помогна да намерите не просто имот, а вашата перфектна нова инвестиция в този оживен град.

Пътуването ми в областта на недвижимите имоти започна с личен крайъгълен камък: закупуването на първия ми дом. Това преживяване подхрани страстта ми да водя другите през сложния процес на намиране на мечтания дом. С над 10 години опит в продажбите и инвестициите в недвижими имоти, усъвършенствах уменията си да се свързвам с хора с различни изисквания, желаещи да намерят своя имот в този динамичен пазар .

Като брокер и инвеститор на недвижими имоти в София имам привилегията да помагам на хора и семейства да се ориентират правилно в търсенето на своя имот, дори и това означава да изследвам всяко кътче в столицата, за да открия идеалното място. Разбирам предизвикателствата на преместването из различни райони на страната, след като съм живяла в различни градове- Бургас, Варна, Пловдив и София.

Моето образование включва бакалавърска и магистърска степен по икономически науки във ВИНС – гр. Варна. Работила съм 7 г. като финансов и офис мениджър в юридическа кантора, а от 2015 г. предприех лична инициатива да откривам правилните възможности за инвестиция в подходящи имоти , които се нуждаят от основен ремонт. Идеята е с добавена качествена стойност и пълно обзавеждане и оборудване на имота до ключ да се представи като нов на пазара.

Независимо дали си сътрудничим с интериорни дизайнери, експерти по луксозни мебели или магазини за уреди от висок клас, аз предлагам холистичен подход, за да превърнем къщата ви в дом.

Лоялността и коректността са мои основни приоритети, а постоянството е второто ми име. Като ваш брокер на имот в София, аз съм тук, за да направя вашето пътуване в пазара на недвижимите имоти безпроблемно, независимо дали се премествате, проучвате нови възможности за инвестиция и строителство или търсите идеалния дом.

Ако търсите надежден партньор във вашето приключение с недвижими имоти, не търсете повече. Нека заедно превърнем вашата визия в реалност. Аз съм Краси Апостолова и съм тук, за да сбъдна мечтите ви за нов имот в София!

Благодарствени писма

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Красимира Апостолова в медийни публикации

01.12.2023, LUXIMMO

Брокери на месец ноември 2023

Едно от най-високите признания за нашата работа е лоялността на клиентите, които ни се доверяват многократно, търсят услугите ни през годините и разчитат не само на професионална консултация ...

01.11.2023, LUXIMMO

Брокери на месец октомври 2023

В работата си да проявиш лично отношение и да дадеш всичко от себе си не е тактика за затваряне на сделката, а базата на добрата услуга, която клиентът заслужава да получи. Ние знаем ...

01.09.2023, LUXIMMO

Брокери на месец август 2023

Август беше идеалният завършек на това динамично имотно лято. Консултантите ни на Черноморието и в Гърция помогнаха на толкова много хора да открият своя втори дом край вълните, високите ...