LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Мариана Стефанова

Консултант, Офис Пловдив

Информация за контакт
Мариана Стефанова се присъединява към екипа на Luximmo Finest Estates през 2019 година. Тя завършва средното си образование в политехническа гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", гр. Първомай с отличен успех. Висшето си образование получава в ПУ „Паисий Хилендарски“ град Пловдив със специалност "Физика и математика", след което завършва магистратура по специалност “Ядрена техника“ в СУ „Климент Охридски“ гр. София. Тя владее руски език на много добро ниво и има основни познания по английски език.

Започва професионалния си път като физик в едно от най-големите предприятия в България – „Асарел – Медет“АД гр. Панагюрище, където работи 27 години. Мариана придобива много добри технически, организационни и аналитични умения и работи като ръководител лаборатория за рентгено-флуоресцентен анализ с апаратура на световно ниво.

Съумява да сформира прекрасен екип и да поддържа отлично ниво на ръководената от нея лаборатория.
От началото на 2018 година започва работа в голяма компания за недвижими имоти, където придобива умения за работа с клиенти и още през първите месеци от нейната работа, получава две награди - „Шампион на тримесечието“ – второ място в категориите „Оборот – летящ старт“ и „Общ брой реализирани сделки – летящ старт“. Тя притежава добра работна етика и умения за работа в екип.

Благодарение на този опит, Мариана е придобила отлични комуникационни и организационни умения, както и способност за прилагане на креативност в работната среда.
В работата си Мариана държи на коректността и прецизността. За нея най-важен е положителният резултат и доволния клиент. В своята работа тя държи на дисциплина, честност, отговорност, стремеж към усъвършенстване и придобиване на нови знания.
Свободното си време тя посвещава на пътувания, които съчетава с любимото си хоби – фотографията, която е голямата й страст.
За фотографските си умения е получавала награди в български и международни фотоконкурси. Може да разгледате нейни снимки в световно известни сайтове за фотография, като https://500px.com/stefanovaart и https://gurushots.com/stefanovaart/photos

Награди и отличия

Брокер с най-голям ръст в оборота, 2020
Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти