Мариана Стефанова

Консултант, Офис Пловдив

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Мариана Стефанова се присъединява към екипа на Luximmo Finest Estates през 2019 година. Тя завършва средното си образование в политехническа гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", гр. Първомай с отличен успех. Висшето си образование получава в ПУ „Паисий Хилендарски“ град Пловдив със специалност "Физика и математика", след което завършва магистратура по специалност “Ядрена техника“ в СУ „Климент Охридски“ гр. София. Тя владее руски език на много добро ниво и има основни познания по английски език.

Започва професионалния си път като физик в едно от най-големите предприятия в България – „Асарел – Медет“АД гр. Панагюрище, където работи 27 години. Мариана придобива много добри технически, организационни и аналитични умения и работи като ръководител лаборатория за рентгено-флуоресцентен анализ с апаратура на световно ниво.

Съумява да сформира прекрасен екип и да поддържа отлично ниво на ръководената от нея лаборатория.
От началото на 2018 година започва работа в голяма компания за недвижими имоти, където придобива умения за работа с клиенти и още през първите месеци от нейната работа, получава две награди - „Шампион на тримесечието“ – второ място в категориите „Оборот – летящ старт“ и „Общ брой реализирани сделки – летящ старт“. Тя притежава добра работна етика и умения за работа в екип.

Благодарение на този опит, Мариана е придобила отлични комуникационни и организационни умения, както и способност за прилагане на креативност в работната среда.
В работата си Мариана държи на коректността и прецизността. За нея най-важен е положителният резултат и доволния клиент. В своята работа тя държи на дисциплина, честност, отговорност, стремеж към усъвършенстване и придобиване на нови знания.
Свободното си време тя посвещава на пътувания, които съчетава с любимото си хоби – фотографията, която е голямата й страст.
За фотографските си умения е получавала награди в български и международни фотоконкурси. Може да разгледате нейни снимки в световно известни сайтове за фотография, като https://500px.com/stefanovaart и https://gurushots.com/stefanovaart/photos

Награди и отличия за постигнати успехи и принос