Мариана Стефанова

Консултант, Офис Пловдив

Информация за контакт и професионални профили в социалните мрежи

Мариана Стефанова се присъединява към екипа на Luximmo Finest Estates през 2019 година. Тя завършва средното си образование в политехническа гимназия "Проф. д-р Асен Златаров", гр. Първомай с отличен успех. Висшето си образование получава в ПУ „Паисий Хилендарски“ град Пловдив със специалност "Физика и математика", след което завършва магистратура по специалност “Ядрена техника“ в СУ „Климент Охридски“ гр. София. Тя владее руски език на много добро ниво и има основни познания по английски език.

Започва професионалния си път като физик в едно от най-големите предприятия в България – „Асарел – Медет“АД гр. Панагюрище, където работи 27 години. Мариана придобива много добри технически, организационни и аналитични умения и работи като ръководител лаборатория за рентгено-флуоресцентен анализ с апаратура на световно ниво.

Съумява да сформира прекрасен екип и да поддържа отлично ниво на ръководената от нея лаборатория.
От началото на 2018 година започва работа в голяма компания за недвижими имоти, където придобива умения за работа с клиенти и още през първите месеци от нейната работа, получава две награди - „Шампион на тримесечието“ – второ място в категориите „Оборот – летящ старт“ и „Общ брой реализирани сделки – летящ старт“. Тя притежава добра работна етика и умения за работа в екип.

Благодарение на този опит, Мариана е придобила отлични комуникационни и организационни умения, както и способност за прилагане на креативност в работната среда.
В работата си Мариана държи на коректността и прецизността. За нея най-важен е положителният резултат и доволния клиент. В своята работа тя държи на дисциплина, честност, отговорност, стремеж към усъвършенстване и придобиване на нови знания.
Свободното си време тя посвещава на пътувания, които съчетава с любимото си хоби – фотографията, която е голямата й страст.
За фотографските си умения е получавала награди в български и международни фотоконкурси. Може да разгледате нейни снимки в световно известни сайтове за фотография, като https://500px.com/stefanovaart и https://gurushots.com/stefanovaart/photos

Всички отзиви за Мариана Стефанова
ОТЗИВ ОТ Сем. Гълъбови

РЕФЕРЕНЦИЯ за Мариана Стефанова консултант в “STONEHARD недвижими имоти Искаме да изкажем благодарност от подкрепата и всеотдайната работа на агенция за недвижими имоти “STONEHARD” и в частност на консултанта Мариана Стефанова, Офис Пловдив (LUXIMMO). Работата протече в пълен синхрон с консултанта, по ефективен и експедитивен начин. Препоръчваме фирмата и консултанта на нашите колеги и приятели. Благодарни сме, че оправда доверието ни! Сем. Гълъбови

ОТЗИВ ОТ Сем. Гълъбови
ОТЗИВ ОТ Рангел Айвазов
Здравейте, Бих искал да изразя задоволствието си от работата с Вашата компания и по-специално от помощта, разбирането и съдействието, което ми оказа Вашият консултант Марияна Стефанова! С нейна помощ успях да си харесам и сдобия с чисто нов апартамент в к-кс Томов Плаза. Това, което ми направи най-сериозно впечатление е, че всичките детайли и специфики по отношение на новото жилище бяха представени точно, нспълно отговарящо на действителността и без никакви скрити уловки. Освен това, получих отлично съдействие от страна на г-жа Стефанова както за огледа, така и за осъществяването на сделката с инвеститора. Ще препоръчам Вашата компания и специално г-жа Стефанова на всеки един човек, който си търси ново жилище! Желая Ви успех и попътен вятър! Рангел Айвазов --
ОТЗИВ ОТ Рангел Айвазов
ОТЗИВ ОТ Ирен Личева
Здравейте, Бих искала да изразя своите най-сърдечни благодарнисти към Мариана Стефанова, брокер във вашата агенция.Тя подходи с професионализъм, отзивчивост и търпение към моето търсене и така успях да намеря своя бъдещ дом. С уважение, Ирен Личева.
ОТЗИВ ОТ Ирен Личева
ОТЗИВ ОТ Златка Ангелова
ЗДРАВЕЙТЕ! Казвам се Златка Ангелова. Осъществих моя мечта, свързана със закупуване на имот! ЦЕЛИЯТ ПРОЦЕС по реализирането му, свързана с подготовката, огледа, изпълнението, срещи с останалите партньори за осъществяването и крайната част - покупката осъществих БЛАГОДАРЕНИЕ НА консултант имоти: МАРИАНА СТЕФАНОВА! ТЯ! КОЯТО беше винаги неотлъчно до мен във всичките епизоди на сделката. СЪДЕЙСТВАШЕ МИ за всичко, което беше необходимо! ИСТИНСКИ ПРОФЕСИОНАЛИСТ, ТЯ Е ВИНАГИ УСМИХНАТА И МНОГО МИЛА С МЕН! Сърдечни пожелания за много нови, доволни и щастливи клиенти като мен!!! Здрави, много успешни и хубави дни!!!
ОТЗИВ ОТ Златка Ангелова
ОТЗИВ ОТ Юмер Ефенди
Много приятно бях изненадан от професионализма и отношението на Мариана Стефанова. Винаги е готова да ми отговаря на въпросите и много ми помогна с избора! Бих я препоръчала на всички мои познати, човек може да и се довери със затворени очи. Огромно и благодаря за всичко!
ОТЗИВ ОТ Юмер Ефенди
ОТЗИВ ОТ Цветан
Уважаема г-жо Стоянова, Искам да изразя голяма благодарност към вашите служители от пловдиския клон на LUXIMMO, специално към Илияна Руменова и Мариана Стефанова. Всичко минаваше като по вода. Получавах съвети както по юридически въпроси, така и чисто практични съвети относно целия процес на продажбата. Във всякак една стъпка бях съпровождан и улесняван по най-удобния начин. Получавах помощ и за административните документи, които бяха нужни. Бях съпровождан до някои институции и най-важното бяха до мен по време на сделката и при преглеждане на всеки договор или бланка, на които трябваше да се подписвам. Искренно Благодаря и ако в бъдеще ми се налага попукпа или продажба на недвижимо имущество ще знам към кого да обърна, както и кого да препоръчам в това отношение.
ОТЗИВ ОТ Цветан
ОТЗИВ ОТ Красимир Пехливанов
С настоящата референция искам да изразя благодарността си към Вашата служителка Мариана Стефанова. Тя помогна на мен и семейството ми да се сдобием с жилище в Пловдив. Винаги учтива и отговаря професионално на въпросите ни. Ще я препоръчам на близки и приятели. Благодаря Ви! С уважение Красимир Пехливанов
ОТЗИВ ОТ Красимир Пехливанов
ОТЗИВ ОТ Диана Запрянова
Здравейте, благодаря Ви за помощта при откриването и закупуването на моят нов имот. Много съм доволна от моята брокерка - Мариана Стефанова, за нейната бързина и загриженост.
ОТЗИВ ОТ Диана Запрянова
ОТЗИВ ОТ Нестор Алеков
Здравейте, Г-жо Стоянова. Бих искал да изкажа искрената си благодарност и възхищение от начина, по който бях обслужен от екипът Ви в офис Пловдив. Със съпругата ми решихме да продадем единият от имотите си. Случайно попаднахме на сайта Ви, свързахме се с Вас, а след няколко дни вече се познавах с Мариана Стефанова и Илияна Руменова, които направиха продажбата бърза и лесна. Около седмица след заснемането на имота, вече беше факт подписан предварителен договор за продажба. Благодаря за професионалното и адекватно брокерско и юридическо обслужване. Момичетата бяха с мен, помагаха за издаването на всички необходими документи. Илияна ни придружи на сделката и беше с Нас докато се убеди, че трансферът на сумата е осъществен. Благодаря на момичетата, че стояха зад интересите ни до осъществяване на сделката . С огромно удоволствие при следваща покупка или продажба, отново ще се обърна към Вас! Поздрави Нестор Алеков
ОТЗИВ ОТ Нестор Алеков
ОТЗИВ ОТ Иван Грибачев
Здрвейте! Пращам Ви това писмо, за да споделя впечатленията си от работата на госпожа Мариана Стефанова. Като цяло съм много доволен от съдействието, всичко беше идеало. Ще се радвам да работим заедно в бъдеще. Поздрави!
ОТЗИВ ОТ Иван Грибачев

Награди и отличия за постигнати успехи и принос

Мариана Стефанова в медийни публикации

01.04.2024, LUXIMMO

Брокери на месец март 2024

По време на едно от най-мащабните събития в сектора на недвижимите имоти Residential Forum, което се проведе преди броени дни, инвеститори, консултанти и представители на банките се обединиха ...

01.02.2024, LUXIMMO

Брокери на месец януари 2024

Ако януари може да бъде ориентир каква ще бъде 2024 – очаква ни силна година за пазара на луксозни недвижими имоти! Стартира изграждането на мащабни комплекси ново строителство, имаше ...

02.10.2023, LUXIMMO

Брокери на месец септември 2023

Споменавали сме неведнъж, че всяка година септември е своеобразно начало на новия сезон на пазара на недвижими имоти. След края на летните почивки купувачите са по-активни от всякога ...