Парцел на 200 м от морето

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ ТРЕНТИНО-ЮЖЕН ТИРОЛ / БЛИЗО ДО / НА ОКОЛО 200 М ОТ ПЛАЖА   На картата
Цена  
112 500
200 €/м²

Без комисиона от купувача

Тип:
Земи, Парцели за инвестиция

Площи:
562 м²

Референтен номер:
Komotini
Инфо пакет

Разстояния
65 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище Alexandroupolis (AXD): 65 км

ЛУКС ИМОТИ с удоволствие ви предлагат този парцел земя, разположен близо до град Комотини, в Североизточна Гърция. Имотът се намира в местността Меси, само на 200 м от морето. Разстоянието от имота до Комотини е само 20 минути с кола, а град Кърджали се намира на 110 км.

Площта на парцела е 562.5 кв.м. - има 15 метра лице на улица и дължината му е 37.5 м. Голямо преимущество е фактът, че от имота има достъп до вода, ток, телефон и интернет. Максималната разрешена застроена площ за този парцел е 400 кв.м. - напълно достатъчно за просторен семеен дом или вила или за къща за гости.

Парцелите около имота са застроени с луксозни къщи, а прекрасният чист плаж е само на около 200 м.

Комотини е разположен на надморска височина от 32-38 м в историческата област Западна Тракия, в подножието на родопския рид Гюмюрджински снежник и на около 20 км северно от Бяло море.

През последните 300 години градът е запазил многокултурната си идентичност. Днес е важен търговски и политически център. Разстоянията са относително малки, затова селището е подходящо за разходки и повечето забележителности могат да бъдат достигнати пеша.


Местоположение

Районът

Комотини е разположен на надморска височина от 32-38 м в историческата област Западна Тракия, в подножието на родопския рид Гюмюрджински снежник и на около 20 км северно от Бяло море.

През последните 300 години градът е запазил многокултурната си идентичнот. Днес е важен търговски и политически център. Разстоянията са относително малки, затова селището е подходящо за разходки и повечето забележителности могат да бъдат достигнати пеша.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти