LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Великолепна вила в Сивота с девет спални

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ LEFKADA / БЛИЗО ДО ГР. LEFKADA   На картата
Тип:
Вилa

Обща площ:
500 м²

Площ на парцела:
4000 м²

Етажност:
2

Спални:
9

Бани:
9

Референтен номер:
GR DES 81041
Инфо пакет

Състояние
отлично

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Представяме луксозна каменна вила с къща за гости и басейн.

Със своята специална архитектура и атмосфера, всеки гост би се почувствал като у дома си. Безспорно предимство е и панорамната гледка на Сивота, залеза към Йонийско море и околните зелени планини.

Дървото и камъкът са двата основни материали, които са използвани за направата на тази вила с висок стандарт, идеална за почивка или престой. Концепцията на имота е да създаде две отделни независими сгради, напълно оборудвани с най-съвременни уреди и обзаведени с вкусни и висококачествени мебели на закрито и на открито.

Основната сграда е на два етажа. На първия етаж има удобна кухня-трапезария и хол, както и 3 основни спални. Таванско помещение с тоалетна над хола може да се използва като офис. Други 3 главни спални са базирани на приземния етаж. Независимата къща за гости е построена на 3 различни етажа, където приземният и вторият етаж имат по една главна спалня всеки. В средния етаж е разработена единична кухня / хол. Всички етажи на двете сгради имат великолепна гледка към залеза на слънцето в прозрачните сини води на Йонийско море и безкрайния басейн в зона, покрита с плочки и заобиколена от зелени растения и дървета.

Къщата е една от най-добрите в западната част на Гърция и ще предложи моменти на удовлетворение, спокойствие и радост на следващия си собственик.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти