LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ

Рядък морски парцел на остров Лефкада

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ LEFKADA / БЛИЗО ДО ГР. LEFKADA   На картата
Цена  
Цена при запитване
Тип:
Парцел за инвестиция

Обща площ:
5300 м²

Референтен номер:
GR DES 64499
Инфо пакет

Състояние
отлично

Разстояния
2 км 30 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Център на града: 2 км
  • Летище : 30 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Представяме Ви този рядък морски парцел за продажба в известната туристическа дестинация Никиана в източната част на остров Лефкада.
Парцелът е разположен на най-подходящото място за всякакъв вид инвестиция, в район, изпълнен с борови дървета, няма път, който да ви разделя от прекрасния плаж.
Пред залива се разкрива тюркоазеното синьо на Йонийско море и ви предоставя най-радостната и романтична почивка, която някога сте имали.
Едно посещение ще ви убеди.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др.


Местоположение

Показано е приблизителното разположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти