LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Морска вила със зашеметяваща гледка към залива в Кастос, Лефкада

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ LEFKADA / БЛИЗО ДО LEFKADA   На картата
Тип:
Парцел с проект

Обща площ:
8003 м²

Площ на парцела:
8003 м²

Етажност:
2

Спални:
3

Бани:
3

Паркоместа на закрито:
2

Референтен номер:
GR DES 92240
Инфо пакет

Обзавеждане
Обзаведен/необзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Представяме луксозна морска вила на малък остров на Принцовите острови в Йонийско море. Тази вила ще има зашеметяваща гледка към защитен залив и непокътнати съседни острови.

Вилата е в перфектна хармония с природата и ще бъде оборудвана с най-новите технологии. Тъй като ще бъде изградена голяма ограда като малко селце в стария традиционен стил, тя ще запази скрити множество уютни зони.

Дискретен и непретенциозен, но в същото време фин и луксозен, с инфинити басейн и градина, този имот ще се превърне в атрактивна дестинация. В околностите има изобилие от маслини, портокали, лимони, смокини, нар, грозде и много други плодове, които създават усещането за тучен рай.

Не повече от 100 м от плаж и малко пристанище, имотът предлага акостиране на яхти. Платформа откъм морето ще свързва пристан директно към сушата, предлагайки релаксиращи моменти до морето и лесен достъп до вашата скоростна лодка.

Само на 400 м от живописно село с главно пристанище на острова и предлага малки ресторанти и минимаркет, достатъчни за вашите нужди за незабравим и релаксиращ престой в този малък рай.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти