LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозна къща на остров Лефкада

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ LEFKADA / БЛИЗО ДО ГР. LEFKADA   На картата
Цена  
1 800 000
Тип:
Къщи, Вили

Площи:
300 м²

Спални:
4

Бани:
3

Референтен номер:
Lefkas Island Villa
Инфо пакет

Разстояния
20 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Летище : 20 км
Гледки от имота
  • Гледка към морето

Предлагаме ви тази красива триетажна къща, от която се откриват великолепни гледки към морето и планината.

Къщата е построена на имот с площ от 5 130 кв.м., заобиколен от красива природа и спокойствие. Красивите гледки към лазурното море, към околните острови и към живописното село Порос правят имота още по-ценен.

Къщата е построена на южен склон, което означава, че тя е огряна от слънцето по цял ден, а вековните маслинови дръвчета предлагат сянка и прохлада.

Архитектурата на къщата, както и интериорния дизайн са рядкост със своя висок стандарт и красота и излъчват лукс, стил и класа. Интериорът е създаден по поръчка, което прави къщата наистина уникална. В нея са използвани само най-качествените материали, като например нехлъзгащият се бял мрамор на пода в къщата и на верандите и типичният гръцки мрамор в бежово-жълт цвят в баните.

Общата площ на къщата е 300 кв.м. Просторните общи помещения (150 кв.м.) се състоят от хол, трапезария, кухня и от закрита веранда с площ 40 кв.м. Мраморните подове, античната камина, високите тавани и френските врати създават топла и уютна атмосфера. Къщата разполага с три елегантни спални с климатици, луксозни бани и големи тераси. На полуприземния етаж има четвърта спалня със собствена баня, като там се помещават и котелното, мокрото помещение и пространство за семейна стая или билярдна.

Къщата е заобиколена от красиво озеленени градини, които се сливат с недокоснатата природа. Дузините палмови, портокалови и лимонови дръвчета, както и екзотичните храсти и дървета са засадени наскоро. В басейна с площ 6 на 15 метра плуването е истинско удоволствие, тъй като от него се разкриват уникални гледки.

Лефкада се смята за най-красивия Йонийски остров. Той е световноизвестен рай за притежателите на яхти и е лесно достъпен. Островът е свързан с континента с мост, а регионалното летище на Превеза е само на 20 минути с кола.


Местоположение

Абсолютно точно местоположение на имота/комплекса.

Районът

Лефкада се смята за най-красивия Йонийски остров. Той е световноизвестен рай за притежателите на яхти и е лесно достъпен. Островът е свързан с континента с мост, а регионалното летище на Превеза е само на 20 минути с кола.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти