LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo

Луксозна вила с гледка към пристанището

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ KEFALONIA / БЛИЗО ДО ГР. ДИЛАНАТА / ДРАПАНО   На картата
Цена  
1 600 000
Тип:
Къщи, Вили

Площи:
180 м²

Спални:
3

Бани:
2

Референтен номер:
Kefalonia Villa
Инфо пакет

Обзавеждане
Напълно обзаведен

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти

Тази прекрасна вила се намира в Драпано, на Йонийския остров Кефалония, в залива Аргостоли. Само на кратка разходка от имота се намира моста Драпано, който води до Аргостоли. Пристанището Агростоли, което се намира в близост до имота, има огромен търговски потенциал.

Имотът, на който се намира вилата, е с площ 3 500 кв.м., а самата вила е с площ от 180 кв.м. Двуетажната къща има три спални, две бани, модерна кухня, вътрешен двор и голяма градина. Освен това, къщата разполага и с голямо складово помещение в сутерена.

Вилата е построена преди 13 години като семеен дом. Оригиналният дизайн е включвал възможност за построяване на ресторант или ваканционен имот за отдаване под наем. Лесно могат да се достроят допълнителни спални.

Имотът се продава напълно обзаведен. Два от луксозните елементи, които изпъкват сред останалите, са ръчно издяланото стълбище и дървените греди на тавана. Камината е направена от камък, а всички стаи имат централно отопление.

Красивата градина включва голям басейн, заобиколен от цветя, овошки, саксии и елегантни градински мебели. Там се намира и зоната за барбекю, закритата веранда и външният паркинг.

Имотът има и две допълнителни постройки. Едната е с площ 100 кв.м. и се е ползвала като къща докато вилата е била строена и затова има нужда от ремонт. Втората постройка е с площ 40 кв.м. и има нов покрив, но също се нуждае от ремонт.


Местоположение

Това е абсолютно точното местоположение на имота/комплекса.

Районът

Кефалония е гръцки остров в Йонийско море. Той е най-големият от групата на Йонийските острови. Островът предлага голямо разнообразие от пейзажи - от скалистите планини на север през цитрусите и маслиновите дръвчета в равнините на югозапад до дългите пясъчни плажове на югоизток. Можете да се разходите из Националния парк или да усетите чара на малките живописни селца.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти