LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
Само за
частни лица!

Къща за продажба в гр. Paralia Ofriniou

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ КАВАЛА / ГР. PARALIA OFRINIOU   На картата
Цена  
550 000
Тип:
Мезонети, Къщи, Къщи-близнак, Редови къщи, Имоти за инвестиция

Площи:
120 м²

Спални:
3

Бани:
2

Референтен номер:
ARE 109991-"sea residence" complex
Инфо пакет

Разстояния
50 м 85 км

Разстояния от имота до други важни обекти
  • Морето: 50 м
  • Летище : 85 км

''SEA RESIDENCE'' MAX VALUE 6% RETURN
Sea Residence е един модерен и луксозен комплекс,който се състои от 7 ваканционни имота на един дъх от морето, идеален за семейства и двойки, които обичат да се наслаждават на спокойствието, тишината и безкрайните удоволствия!
Нашите впечатляващи ваканционни имоти са с цветни и екзотични градини, наситени с поъх от егейския бриз, частни басейни и разбира се паркинг.
Тихият и спокоен район, безкрайното синьо на морето с топлото гръцко слънце и красивите залези, създават идеалните условия за всеки, който желае да изживее своята мечта в Costa Ofrynio – Паралия Офринио !

Комплекса се състои от 3 типа жилища:

Триетажна къща от 109.09 кв.м. до 116,35 кв.м. (всекидневна, кухня, трапезария, 3 спални, 2 бани) На приземния етаж на къщата се намира холът, кухнята, трапезарията и банята. С вътрешно стълбище се стига до първия етаж на къщата, където се помещават 2 спални, баня и тераси. На 2 -рия етаж на къщата се намира третата спалнята. Дворът е красиво озеленен с барбекю и басейн, а до къщата е паркинга.

  Третажна къща от 118.53 кв.м. (всекидневна, кухня, трапезария, 4 спални, 2 бани) На
приземния етаж на къщата се намира холът, кухнята, трапезарията, 1 спалня и банята. Вътрешно стълбище води до първия етаж на къщата, в който се помещават 2 спални, баня и тераси. На 2 -рия етаж на къщата се намира третата спалня. Дворът е красиво озеленен ,има барбекю и басейн, а до къщата се намира паркингът.

Двухтажна къща от 120,10 кв.м. до 152,10 кв.м. (всекидневна, кухня, трапезария, 4 спални, 4 бани) На приземния етаж на къщата се намира холът, кухнята, трапезарията, 1 спалня, 1 тоалетна и банята. Вътрешно стълбище води до първия етаж на къщата, в който се помещават 3 спални, 2 бани и тераси. Дворът е красиво озеленен,има барбекю и басейн, а до къщата се намира паркинга.

Къщите се предават с кухненско обзавеждане, санитарен фаянс, централна охранителна входна врата и PVC дограма. В двора на комплекса ще се оформят зелени площи с дървета. Тази оферта е невероятната възможност, която съчетава Вашата почивка с инвестиция!

СЛЕДПРОДАЖБЕНИ УСЛУГИ «After sales»

Един дом се нуждае от поддръжка и почистване, за да запази своята стойност.По време на Вашето отсъствие от имота, за да Ви подсигурим спокойствие и сигурност, Ви предоставяме следпродажбените услуги, които ще се погрижат за поддръжка на жилището, според Вашите конкретни инструкции.

Включва :

Редовна проверка на имота

Услуги за почистване

Плащане на сметки (ток , вода и др)

Годишна данъчна подкрепа

PAY AS WE BUILD - интелигентен план за изплащане

Това е интелигентен погасителен план за клиентите - купувачи на жилища, построени от нашата компания. Купувачът-инвеститор купува с разсрочено изплащане, без банково посредничество, в зависимост от напредъка на строителните дейности. Вземете свое собствено новопостроено жилище лесно, без затруднение.
Научете повече, като кликнете тук:
PAY AS WE BUILD

 MAX VALUE 6% гарантирана възвращаемост

Това е програма, специално създадена за клиенти - купувачи на ваканционни имоти, които нашата агенция строи на Паралия Офриниу. Ние поемаме целия процес на наемане на имота, както и неговото почистване и поддръжка. Ние даваме 6% гарантирана възвръщаемост в туристическия сезон, докато останалите 6 месеца къщата остава на разположение на собственика за експлоатация и за лично ползване.

Научете повече, като кликнете тук:
MAX VALUE 6% RETURN

Паралия Офринио е туристически курорт с 17 километрова непрекъсната крайбрежна ивица наградена със син флаг. Селището привлича хиляди посетители през летния сезон, но също така има постоянни жители през цялата година.Намира се в близост до основни забележителности, на 5 км от Амфиполи, на около 60 км от градовете Кавала, Драма и Серес и на 100 км от Солун.


Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти