LUXIMMO е част от Stoyanov Enterprises
Luximmo
ПЪРВА
ЛИНИЯ
Само за
частни лица!

Къща на морския бряг в Палио

ГЪРЦИЯ / ОБЛАСТ КАВАЛА / ГР. PALEO TSIFLIKI   На картата
Цена  
750 000
Тип:
Къща

Обща площ:
240 м²

Площ на парцела:
500 м²

Спални:
5

Бани:
1

Референтен номер:
ARE 71191-184
Инфо пакет

Разстояния

Разстояния от имота до други важни обекти
Гледки от имота
  • Гледка към морето
  • Гледка към плаж

Красива къща от 240 кв.м. в парцел от 500 кв.м., пред морето, в Палио, в Кавала. Това е красива вила, идеална за лятна резиденция. Разположението му в Палио, район близо до Кавала, е много привилегировано.Заобикаляне: Много елегантна резиденция, която предлага страхотни моменти, съчетани с изключителното околно пространство и синия цвят на морето. Ограждащо пространство от 500 кв.м. е много внимателно декорирана и разработена, за да предостави моменти на отдих на живущите. Отлично жилище: Резиденцията от 240 кв.м е развита на три нива. На партерния етаж има 4 самостоятелни студиа, които имат една малка кухня, едно помещение и една баня. С вътрешните стълби се преместваме на първия етаж на жилището. На това ниво има просторен и удобен салон с кухня и камина и awc. На втория етаж са разположени 3 спални, едната от които има балкон с уникален изглед. Това е затворен гараж, чийто покрив се счита за размери на основната тераса. Вилите са с алуминиева дограма с високо качество и блиндирана врата. Тя също има индивидуална отоплителна система, климатик и слънчева система за затопляне на вода. ИНТЕРНЕТ ТЕХНОЛОГИИ Разположение на луксозната луксозна конструкция с внимание към детайлите Невероятна гледка Идеална вила за онези, които желаят да изпитат уникални моменти на лятна почивка.

Оглед на имота
Можем да организираме и да ви придружим при огледа на имота в удобно за вас време. Ние и нашите сътрудници в офиса в Гърция сме на разположение всеки ден от седмицата при предварителна уговорка. За целта, свържете се с отговорния за офертата брокер и му кажете кога бихте искали да направите оглед.

Процедура за покупка на имот в Гърция
Имотът може да бъде резервиран и свален от продажба със заплащане на депозит, след което се прекратява провеждането на огледи с други купувачи и започва подготовка на документите за сключване на окончателен договор за прехвърляне на собствеността. Свържете се с отговорния брокер за този имот за подробна информация относно особеностите на процедурата за покупка на имот в Гърция.

Допълнителни услуги 
Възползвайте се и от допълнителните ни услуги за България и чужбина. Можем да предложим застраховка на движимо и недвижимо имущество, застраховка живот, медицинско и автомобилно застраховане, строителни и ремонтни дейности, обзавеждане, юридически и счетоводни услуги и др. Местоположение

Приблизително местоположение на имота/комплекса.

Контакти

Вие запазихте този имот или селекция в списъка "Любими имоти"
Картата зарежда селектираните имоти